Hitman 2 Silent Assassin uzun zamandır yok serinin tek çevrilmemiş oyunu
S senakar21 Çaylak 13 Tem 2024 #1 Hitman 2 Silent Assassin uzun zamandır yok serinin tek çevrilmemiş oyunu
S senakar21 Çaylak 14 Tem 2024 #3 silmeseler bile onlara para vermek istemiyorum. bence bu oyunun hayranı biri çıkıp çevirecek. bekleyen çok kişi var
silmeseler bile onlara para vermek istemiyorum. bence bu oyunun hayranı biri çıkıp çevirecek. bekleyen çok kişi var
lazenes SinnerClownCeviri CEO Yönetici Destekçi Üye 14 Tem 2024 #4 buna baya vakit lazım ya çevirmen bir arkadaş varsa Araçlar mevcut Son düzenleme: 21 Tem 2024
S senakar21 Çaylak 14 Tem 2024 #5 dh formunda millet açamamış çevirmek için tebrik ederim siz açmışssınız . inşaşllah biri çıkar
Asln9416 Destekçi Üye Destekçi Üye 14 Tem 2024 #6 İnşallah Post Mortem oyununun Türkçe yaması ile beraber çıkar.Destekliyorum.
Fei TR Çaylak 6 Ağu 2024 #9 beklemedeyiz hocam çocukluğmun oyunu ve kaç yıldır yama çıkmamış ilk de zaten size yakışır beklemedeyiz Ekli dosyalar 6850_screenshots_20190424205918_1.jpg 146.3 KB · Görüntüleme: 77
beklemedeyiz hocam çocukluğmun oyunu ve kaç yıldır yama çıkmamış ilk de zaten size yakışır beklemedeyiz
Fei TR Çaylak 10 Ağu 2024 #10 tam çeviri yapılana kadar chat gpt gibi yapay zeka uygulamasına çevirtsek olmazmı? (benim donanım hakkında hiç bir bilgim yok ama yardımcı olan olursa yapabiliriz)
tam çeviri yapılana kadar chat gpt gibi yapay zeka uygulamasına çevirtsek olmazmı? (benim donanım hakkında hiç bir bilgim yok ama yardımcı olan olursa yapabiliriz)