09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

hakan1312

Çaylak
yamayı kurduktan sonra oyundan atıyo

winla

Çırak
Günlerdir şu yamayı düzgün oynayabilmek için uğraşıyorum oyunu steam den indirdim crash verdi epic games den tekrardan 800 tl ödedim hitman deluxe hali için ve hâlâ yama crash veriyor lütfen tüm sürümlere uyumlu yapın günlerdir uğraşıyorum ve hâlâ crash veriyor deluxe edition sürümünü satın aldım zaten bende tüm dlcler de var o silin dediğiniz dosyaları silersem de bu sefer bazı yerler çevirilmemiş oluyor lütfen yardım edin günlerdir uğraşıyorum Türkçe oynayabilmek için boşuna para vermiş gibi hissediyorum oyunu 2.defa satın aldım epic games den

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250712_122850.jpg
    Screenshot_20250712_122850.jpg
    223.7 KB · Görüntüleme: 75

ilkerfatih44

Çaylak
Oyunu ilk defa yükledim ve ilk defa yama kurdum. Full+full tüm dlclere de sahibim. Oyunda çıkmış olup sahip olmadığım bir dlc yok. Fakat oyuna girerken açıldığı gibi direk kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

winla

Çırak
Günlerdir şu yamayı düzgün oynayabilmek için uğraşıyorum oyunu steam den indirdim crash verdi epic games den tekrardan 800 tl ödedim hitman deluxe hali için ve hâlâ yama crash veriyor lütfen tüm sürümlere uyumlu yapın günlerdir uğraşıyorum ve hâlâ crash veriyor deluxe edition sürümünü satın aldım zaten bende tüm dlcler de var o silin dediğiniz dosyaları silersem de bu sefer bazı yerler çevirilmemiş oluyor lütfen yardım edin günlerdir uğraşıyorum Türkçe oynayabilmek için boşuna para vermiş gibi hissediyorum oyunu 2.defa satın aldım epic games

Oyunu ilk defa yükledim ve ilk defa yama kurdum. Full+full tüm dlclere de sahibim. Oyunda çıkmış olup sahip olmadığım bir dlc yok. Fakat oyuna girerken açıldığı gibi direk kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Aynı. Deluxe edition'a sahibim satın aldım 800 tl yatırdım fakat hâlâ hata alıyorum yama yüzünden kapanıyor lütfen yamayı her sürüm için uygun hale getirin ben ve diğer arkadaşlar da müsaitse bizde yardım ederiz her sürüm için uygun olursa çok daha iyi olacak hem deluxe hem standart ve deluxe almamıza rağmen hata alıyoruz

oguz999

Çaylak
Yama iki dosyayı çıkartınca oynanıyor hata vermiyor ama oyundaki intel kısmın görev hikayelerin kısmı %99 ingilizce, hedef npcler hakkındaki bilgilerimde çoğu ingilizce sadece oyun içindeki alt yazılı diyaloglar ve arayüz türkçe bir görevde ne yaptığımı %60-70 anlamıyorum onu düzeltebilir misiniz

winla

Çırak
Yama iki dosyayı çıkartınca oynanıyor hata vermiyor ama oyundaki intel kısmın görev hikayelerin kısmı %99 ingilizce, hedef npcler hakkındaki bilgilerimde çoğu ingilizce sadece oyun içindeki alt yazılı diyaloglar ve arayüz türkçe bir görevde ne yaptığımı %60-70 anlamıyorum onu düzeltebilir misiniz
zaten şey sildikten sonra bir kaç hata daha var mesela çantadan sniper çıkartınca donuyor crash veriyor umarım düzeltilir yama ve ben yamanın düzeltileceğine inanıyorum açıkcası konunun sahibine yardımcı olmak isterim yeter ki insanlar rahat oynasın

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
zaten şey sildikten sonra bir kaç hata daha var mesela çantadan sniper çıkartınca donuyor crash veriyor umarım düzeltilir yama ve ben yamanın düzeltileceğine inanıyorum açıkcası konunun sahibine yardımcı olmak isterim yeter ki insanlar rahat oynasın
Tam olarak nerede hangi bölümde hata alıyorsanız yazın tekrar oynayacağım o bölümü.

winla

Çırak
discord: atessivas
instagram kullanmııyorum.
hocam discord yok bende fakat size buradan izah edeyim ulaşmamın sebebini

baya kişi yama da sorun yaşıyor herkesin de deluxe için parası yok maalesef ki acaba yamayı diğer sürümlerede uyumlu şekilde getirseniz olur mu? bu konuda yardımcı olmak için size gönüllü ben olabilirim hani standart versiyon için yama deluxe için yama falan bunları yapsanız çok iyi olur çünkü neredeyse hiç kimse yama yüzünden doğru düzgün oynayamıyor bende baya para döktüm bu yamayı düzgün oynayabilmek için fakat hala sorun yaşıyorum hani bu yamayı her sürüm için uyumlu hale getirmek için de size para ödeyebilirim yeter ki oyuncular kullanıcılar rahat şekilde oynasın siz yeter ki yamayı her sürüm için uyumlu hale getirin deluxe ve standart için uyumlu hale getirin yani. mesela epic games den deluxe edition alsa bile bir kişi yine de hata veriyor sizden isteğim her sürüme uyumlu hale getirmeniz yamayı çünkü biz hitman fanları olarak rahat rahat oynayamıyoruz deluxe'u alsak bile o 2 dosyayı silsek bile random crash yiyoruz veya arayüz vb. türkçe olmuyor

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
hocam discord yok bende fakat size buradan izah edeyim ulaşmamın sebebini

baya kişi yama da sorun yaşıyor herkesin de deluxe için parası yok maalesef ki acaba yamayı diğer sürümlerede uyumlu şekilde getirseniz olur mu? bu konuda yardımcı olmak için size gönüllü ben olabilirim hani standart versiyon için yama deluxe için yama falan bunları yapsanız çok iyi olur çünkü neredeyse hiç kimse yama yüzünden doğru düzgün oynayamıyor bende baya para döktüm bu yamayı düzgün oynayabilmek için fakat hala sorun yaşıyorum hani bu yamayı her sürüm için uyumlu hale getirmek için de size para ödeyebilirim yeter ki oyuncular kullanıcılar rahat şekilde oynasın siz yeter ki yamayı her sürüm için uyumlu hale getirin deluxe ve standart için uyumlu hale getirin yani. mesela epic games den deluxe edition alsa bile bir kişi yine de hata veriyor sizden isteğim her sürüme uyumlu hale getirmeniz yamayı çünkü biz hitman fanları olarak rahat rahat oynayamıyoruz deluxe'u alsak bile o 2 dosyayı silsek bile random crash yiyoruz veya arayüz vb. türkçe olmuyor
1- Yamayı tüm sürümlere uyarlama şansım yok dosya yapısından dolayı. (Aslında tüm sürümlerdeki dosyalar aynı ama çözemediğim bir şekilde bazı sürümler hata veriyor)
2- O kadar bıktım ki oyunu yeniden yükleyesim dahi gelmiyor (Daha fazla kişi sorun yaşarsa yamayı siteden komple sileceğim)
3- Hangi bölümde sorun yaşadığınızı yazın. (Oyunu yüklersem tekrar oynayacağım o bölümü)

winla

Çırak
1- Yamayı tüm sürümlere uyarlama şansım yok dosya yapısından dolayı. (Aslında tüm sürümlerdeki dosyalar aynı ama çözemediğim bir şekilde bazı sürümler hata veriyor)
2- O kadar bıktım ki oyunu yeniden yükleyesim dahi gelmiyor (Daha fazla kişi sorun yaşarsa yamayı siteden komple sileceğim)
3- Hangi bölümde sorun yaşadığınızı yazın. (Oyunu yüklersem tekrar oynayacağım o bölümü)
Aslında sadece standart için uyumlu hale getirirseniz çok iyi olur illaki deluxe'a ihtiyacımız yok standart a uyumlu hale getirin yeterlidir çünkü herkes de standart var zaten yada şöyle yapabilirsin hatalara yardım etmezsin sadece yamayı güncellersin her güncelleme de. Ama yani şu anda tek çözüm deluxe yerine sadece standart sürüme uyumlu bir yama yapmanız çünkü herkes de o var hepimiz de standart var

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Aslında sadece standart için uyumlu hale getirirseniz çok iyi olur illaki deluxe'a ihtiyacımız yok standart a uyumlu hale getirin yeterlidir çünkü herkes de standart var zaten yada şöyle yapabilirsin hatalara yardım etmezsin sadece yamayı güncellersin her güncelleme de. Ama yani şu anda tek çözüm deluxe yerine sadece standart sürüme uyumlu bir yama yapmanız çünkü herkes de o var hepimiz de standart var
Ya anlatamıyorum yada anlamak istemiyorsun. Çözüm yok!

winla

Çırak
Zaten bakın dlc leri çevirseniz bide diğer şeyleri çevirseniz yeterli bizim isteğimiz şu sadece oyunu Türkçe şekilde oynamak zaten herkes de standart var dosyaları da düzeltirsiniz dlcleri ve standart versiyonu çevireceksiniz o kadar bide şey bölüm ile alakası yok sorunun. Herhangi bir haritada çantaya büyük silah koyunca messla ak 47 çantayı açmaya çalışınca hata veriyor crash veriyor bide o 2 dosyayı silince arayüz ve görev hikayelerinin hepsi İngilizce oluyor zaten o arayüz ve görev hikayesi bide crash sorununu hallederseniz iki sürüm de kullanabilir yamayı

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri