-
Öne çıkan konu
Estağfurullah ne kusuru. Sizden istediğim sadece hangi bölümde veya nerelerde hata almanızı yazmanız. Boş zaman bulabilirsem tekrar bakacağım.Tamamdır kusura bakmayın
Estağfurullah ne kusuru. Sizden istediğim sadece hangi bölümde veya nerelerde hata almanızı yazmanız. Boş zaman bulabilirsem tekrar bakacağım.Tamamdır kusura bakmayın
Kontrol edeceğim.Freelancer modunda. Sadece andaman denizi haritalarında oyundan atıyor.harici hatasız teşekkürler
Freelancer modunda. Sadece andaman denizi haritalarında oyundan atıyor.harici hatasız teşekkürler
Oyunu yükledim tekrar. Tam olarak ne yapınca oyundan atıyor? Detay verebilirseniz çözmeye çalışacağım.yama güzel sadece bazı yerler türkçe olmuyor o kadar
Notu okuyun.Yamayı söylediğiniz şekilde kurdum ama oyunu steam üzerinden açmaya çalıştığımda açılıp bir anda kapanıyor ne yapamam gerek ?
Notu okuyun.
Çünkü Hitman 3 woa deluxe sürümüne sahip değilsiniz. Veya önceki yamayı silmeden yeni yamayı yüklediniz.merhabalar hitman 2 kısmında sudaki gölgeler görevinde başlatınca oyundan atıyor sebebi nedir
Evet yama stabil çalışıyor tek sorun arayüz Türkçe değil o dediğiniz dosyaları sildikten sonraEkli dosyayı görüntüle 11549
Şimdi kontrol ettim sorun yok.