reis bende bunlar ingilizce yazıyor ama altyazılar türkçe nasıl çözerim mesela hikaye çıkıyor ingilizce ama sohbetler türkçeEkli dosyayı görüntüle 11549
Şimdi kontrol ettim sorun yok.
2 dosyayı silince oralar İngilizce oluyor maalesef. Çok uğraştık ancak çözüm bulamadık.reis bende bunlar ingilizce yazıyor ama altyazılar türkçe nasıl çözerim mesela hikaye çıkıyor ingilizce ama sohbetler türkçe
devam etme lüksüm yok hocam o zaman her türlü almak zorundayım deluxeyi çünkü ilerletmiyor yamaylaÇünkü Hitman 3 woa deluxe sürümüne sahip değilsiniz. Veya önceki yamayı silmeden yeni yamayı yüklediniz.
Valla ben almama rağmen bende öyle direkt Steam hesabından Hitman woa yı kaldır sadece deluxe sürümünü al öyle yapmalısındevam etme lüksüm yok hocam o zaman her türlü almak zorundayım deluxeyi çünkü ilerletmiyor yamayla
ben deluxe sürümüne sahibim daha önceki yamayı nasıl sileceğimi bilmiyorum üstüne attım direk nasıl yapacağım hakkında bilgi verirmisiniz oyunumu silmem lazımÇünkü Hitman 3 woa deluxe sürümüne sahip değilsiniz. Veya önceki yamayı silmeden yeni yamayı yüklediniz.
uyumlu değil.v3.160 ile uyumlu mu acaba?
Dosya doğrulama yapın önce sonra yeni yamayı yükleyin.ben deluxe sürümüne sahibim daha önceki yamayı nasıl sileceğimi bilmiyorum üstüne attım direk nasıl yapacağım hakkında bilgi verirmisiniz oyunumu silmem lazım