09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

wanrox

Çaylak
Merhaba öncelikle elinize sağlık ancak şöyle bir problem yaşıyorum oyun sürekli masa üstüne atıyor sebebi nedir sizce yama oldu bir sorun yok ama böyle bir sorun yaşadım

aynı sorun bende de var. Tespit edebildiğim kadarı ile packagedefinition.txt dosyasında bir hata var. Bu dosya dışındaki diğer yama içerisindeki dosyalar kopyalanıp Runtime klasörü içerisinde eklendiğinde bir sorun olmadan oyun başlıyor ama TR değil tabi ki. packagedefinition.txt dosyanın amacı da .rpkg uzantılı dosyaların sırasını derleyerek oyun motoruna bildirmek, muhtemelen bu aşamada bir sorun var. Uzman arkadaşlar daha iyi yorumlayıp yardımcı olacaklardır.

Saygılarımla

eren0726

Çaylak
Oyunu ilk olarak korsan indirdim yamayı kurmadan önce çalışıyordu oyun, kurduktan sonra oyundan atıyor ne yaptıysam düzeltemedim bende steamden oyunu aldım ama yinede sorun yaşıyorum yama deluxe sürüme göre yapılmış ve sorun alanlar 20,202 dosyalarını silin demişsiniz sildiğim halde yinede çalışmıyor bir yerde hata mı yapıyorum acaba lütfen iletişime geçer misiniz

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Oyunu ilk olarak korsan indirdim yamayı kurmadan önce çalışıyordu oyun, kurduktan sonra oyundan atıyor ne yaptıysam düzeltemedim bende steamden oyunu aldım ama yinede sorun yaşıyorum yama deluxe sürüme göre yapılmış ve sorun alanlar 20,202 dosyalarını silin demişsiniz sildiğim halde yinede çalışmıyor bir yerde hata mı yapıyorum acaba lütfen iletişime geçer misiniz
Mod olarak kurmayı deneyebilirsiniz. Başka yapabileceğim birşey yok maalesef. Bazı pc lerde sorunsuz çalışıyor bazı pc lerde ise saçma sapan hatalar alıyoruz. Biz hem steam hem epic hem korsan sürümde test ettik hiçbir sorun yaşamadık.

swatch

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Hocam kolay gelsin Hitman: World of Assassination – Deluxe Edition v3.240.1 sürümüyle uyumlu olurmu oyundan atma sorunu yaşarmıyım

wanrox

Çaylak
Arkadaşlar selam bir şey sorucam yamayı yapıyorum bir kaç gün takılıyorum sorunsuz sonra tekrar ingilizce oluyor oyun neden sizce

tomhome

Çaylak
Merhaba öncelikle elinize sağlık ancak şöyle bir problem yaşıyorum oyun sürekli masa üstüne atıyor sebebi nedir sizce yama oldu bir sorun yok ama böyle bir sorun yaşadım
oyunu başlatınca direkt masaüstüne atma durumu bende de var. çözüm bulan var mı?
windows 11 pro kullanıyorum. epic games'den giriyorum oyuna.
sürüm: v3.240.1

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri