-
Öne çıkan konu
Maalesef. Bir arkadaşımız mod olarak yüklemeyi başarmış ama herkeste çalışmıyor anladığım kadarı ile.deluxe değil, bunun çözülmesini bir yolu yok mu ?
Maalesef. Bir arkadaşımız mod olarak yüklemeyi başarmış ama herkeste çalışmıyor anladığım kadarı ile.deluxe değil, bunun çözülmesini bir yolu yok mu ?
Oyun sürümünüz 3.230.1 ise ve deluxe sürüm sahibi iseniz oyundan atma olmayacaktır.bazı görevlere girerken oyundan atıyor. yamadan kaynaklıymış
Mod olarak kurmayı deneyebilirsiniz. Başka yapabileceğim birşey yok maalesef. Bazı pc lerde sorunsuz çalışıyor bazı pc lerde ise saçma sapan hatalar alıyoruz. Biz hem steam hem epic hem korsan sürümde test ettik hiçbir sorun yaşamadık.Oyunu ilk olarak korsan indirdim yamayı kurmadan önce çalışıyordu oyun, kurduktan sonra oyundan atıyor ne yaptıysam düzeltemedim bende steamden oyunu aldım ama yinede sorun yaşıyorum yama deluxe sürüme göre yapılmış ve sorun alanlar 20,202 dosyalarını silin demişsiniz sildiğim halde yinede çalışmıyor bir yerde hata mı yapıyorum acaba lütfen iletişime geçer misiniz
Muhtemelen oyundan atacaktırHocam kolay gelsin Hitman: World of Assassination – Deluxe Edition v3.240.1 sürümüyle uyumlu olurmu oyundan atma sorunu yaşarmıyım
oyunu başlatınca direkt masaüstüne atma durumu bende de var. çözüm bulan var mı?Merhaba öncelikle elinize sağlık ancak şöyle bir problem yaşıyorum oyun sürekli masa üstüne atıyor sebebi nedir sizce yama oldu bir sorun yok ama böyle bir sorun yaşadım