09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Deluxe sürüme sahibim olmadı paylaştığınız yeni sürüm. Cidden bu kadar zamandır bir şeyi beceremediniz.
Kolaysa sen yapsana değişik. Bende çalışıyor sorunsuz. Birsürü kişide sorunsuz çalışıyor. Bazı kişilerde çalışmıyor. Ver 500TL senin PC için uyarlayayım. Gelmişsin bedavadan yama indiriyorsun birde ne yazıyorsun. Şu yama için kaç haftamızı verdik haberin yok.

tomhome

Çaylak
arkadaşlar, emektar arkadaşlara hakaret etmeyin. heyecanınızdan kaynaklı sabırsızlığınızı anlıyorum fakat bu işi yapanlarda insan. arada gelip başlığı yoklamanız ve uygun dil ile "hocam bekliyoruz e hadi amağğğ" demeniz yeterli. maddi durumu elverişli olan arkadaşlar da site'nin "destekçi ol" kısmından 3-5 ateşlesin lütfen. bu sayede hem emektar arkadaşları onure etmiş olursunuz hem de güncelleme gelsin diye bu kadar sızlanmak durumunda kalmazsınız. win to win

tomhome

Çaylak
hocam discorda erişim sağlayamayan üyeler için oyundan atma sorununu çözmeye yönelik bir brifing yayınlarsanız çok makbule geçer.

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
hocam discorda erişim sağlayamayan üyeler için oyundan atma sorununu çözmeye yönelik bir brifing yayınlarsanız çok makbule geçer.
Cozebilsem yamayı yenileyecegim zaten ama çözum yok maalesef. Boş zaman bulabilirsem yamayı modlama olarak paylaşacağım.bunun için en az 1 haftami vermem lazım.

billy1234

Çaylak
Dostum tesekkurler emeklerinize saglık. Boş yorumlara bakma temiz kurulum yapsınlar. Her zaman ki gibi yaman çalışıyor 240 a uyumlu epic games test edildi. Atma veya acılmama gibi bir sorun yok. Problem yaşayan arkadaşlara temiz ve modsuz kurulum yapsınlar. Ve gerekli dosyaları yapıştırsınlar kafi herhangi bir sorun yok.

billy1234

Çaylak
Cozebilsem yamayı yenileyecegim zaten ama çözum yok maalesef. Boş zaman bulabilirsem yamayı modlama olarak paylaşacağım.bunun için en az 1 haftami vermem lazım.
Yamada herhangi bir sorun yok epic games test edildi bir onceki yamanda da sorun yoktu surum 240 olunca turkce dil destegı kabul olmuyordu hepsi o bu yeni yayınında sorunsuz acılıp turkce dil destegı yenılenmıs. Tesekkurler.

hiT_sh0t

Çaylak
Merhabalar. Öncelike emeğinize sağlık. Oyuna epic games platformu Deluxe Edition sürümü ve 3.240.1 versiyonu ile sahibim. Yamayı her türlü kombinasyonla kurmayı denedim. (Sürükle bırak, sfm ile kurmak, txt dosyasını silerek ve silmeyerek iki farklı şekilde kurmak gibi) Her kombinasyonu ya dosya bütünlüğünü doğrulayarak ya da sıfırdan temiz kurulum yaparak denedim. (Yamamın yeni sürüme uygun yayınlandığı Pazartesi gününden beri uğraşıyorum :)). Hiç bir türlü yamayı çalıştıramadım malesef. Sorun şu: yamayı hangi şekilde olursa olsun kurunca, oyunu başlatamıyorum. Önce başlayacak gibi siyah ekran geliyor sonra masaüstüne tekrar atıyor ve oyun kapanıyor. Çözüm üretilmesini dört gözle bekliyor olacağım. İyi çalışmalar dilerim.

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Merhabalar. Öncelike emeğinize sağlık. Oyuna epic games platformu Deluxe Edition sürümü ve 3.240.1 versiyonu ile sahibim. Yamayı her türlü kombinasyonla kurmayı denedim. (Sürükle bırak, sfm ile kurmak, txt dosyasını silerek ve silmeyerek iki farklı şekilde kurmak gibi) Her kombinasyonu ya dosya bütünlüğünü doğrulayarak ya da sıfırdan temiz kurulum yaparak denedim. (Yamamın yeni sürüme uygun yayınlandığı Pazartesi gününden beri uğraşıyorum :)). Hiç bir türlü yamayı çalıştıramadım malesef. Sorun şu: yamayı hangi şekilde olursa olsun kurunca, oyunu başlatamıyorum. Önce başlayacak gibi siyah ekran geliyor sonra masaüstüne tekrar atıyor ve oyun kapanıyor. Çözüm üretilmesini dört gözle bekliyor olacağım. İyi çalışmalar dilerim.
Bana oyunun bulunduğu ana klasörün özelliklerini SS atabilir misiniz? Özellikle salt okunur kısmı görünür olsun.

tomhome

Çaylak
Arkadaş şahane bir dil kullanmış. Hem meramını açıkça ifade etmiş hem de kibarlıktan ödün vermemiş. Teşekkür ediyorum üslubu için.

Yamada herhangi bir sorun yok epic games test edildi bir onceki yamanda da sorun yoktu surum 240 olunca turkce dil destegı kabul olmuyordu hepsi o bu yeni yayınında sorunsuz acılıp turkce dil destegı yenılenmıs. Tesekkurler.
nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz hocam ben de günlerdir uğraşıyorum tüm yöntemleri denedim ama maalesef açamadım

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri