sorunluSorun yaşayan arkadaşlar V2 yamayı deneyebilir mi? Çalışıp çalışmadığını buradan yazın lütfen.
Yine oyundan atıyor.Sorun yaşayan arkadaşlar V2 yamayı deneyebilir mi? Çalışıp çalışmadığını buradan yazın lütfen.
Son yamayı indirin sorun çözülecek. Yeni yamada sorun yok. Oyununuz 3.240.1 ise hata almazsinizYardımcı olun lütfen şu ana kadar yapılan bütün yamaları indirdim ama bir türlü olmuyor. Oyuna giriş yapıyorum her şey türkçe sıkıntı yok ama herhangi bir bölümden oyunu açtığımda yükleme ekranında donuyor sonra oyundan atıyor otomatik yardımcı olabilecek varmı ?
Discorddan yazdimNotta belirtilen dosyalar nerde rar dosyasının içinde yok herkes notta beriltilen dosyaları silerek oyuna girmiş
hâlâ sorun yaşıyorsanız discorddan yazın sorunu çözelim.Yardımcı olun lütfen şu ana kadar yapılan bütün yamaları indirdim ama bir türlü olmuyor. Oyuna giriş yapıyorum her şey türkçe sıkıntı yok ama herhangi bir bölümden oyunu açtığımda yükleme ekranında donuyor sonra oyundan atıyor otomatik yardımcı olabilecek varmı ?
tam da bunu sorucaktım şimdi güncelliyorum uyumlumu diyeYama oyuna yeni gelen 3.240.3 sürümü ile de uyumludur. Hata alırsanız lütfen bildirin.
Hangi bölümde sorun yaşıyorsunuz? Discorrdan benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.SANIRIM YAMADAN KAYNAKLI OYUN 10 DK OYNADIKTAN SONRA DONUP KALIYOR ALT+F4 ÇEKIYORUM MECBUR ESKI DOSYALARI NASIL YERINE GETIREBILIRIM SILMEM MI GEREKIYOR ?