09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Yesev

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yardımcı olun lütfen şu ana kadar yapılan bütün yamaları indirdim ama bir türlü olmuyor. Oyuna giriş yapıyorum her şey türkçe sıkıntı yok ama herhangi bir bölümden oyunu açtığımda yükleme ekranında donuyor sonra oyundan atıyor otomatik yardımcı olabilecek varmı ?

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Yardımcı olun lütfen şu ana kadar yapılan bütün yamaları indirdim ama bir türlü olmuyor. Oyuna giriş yapıyorum her şey türkçe sıkıntı yok ama herhangi bir bölümden oyunu açtığımda yükleme ekranında donuyor sonra oyundan atıyor otomatik yardımcı olabilecek varmı ?
Son yamayı indirin sorun çözülecek. Yeni yamada sorun yok. Oyununuz 3.240.1 ise hata almazsiniz

tamer oyunda

Destekçi Üye
Destekçi Üye
bendede yorumlara benzer sorun var oyuna giriyor ama hikaye bolumunden bir bolume hikayeye girdikde donarak oyundan atiyor yamayi kaldirdikda sorun olmuyor
edit- sorun çözüldü sinnerclown ekipine tessekurler

Son düzenleme:

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
hâlâ sorun yaşıyorsanız discorddan yazın sorunu çözelim.

emresaka313

Destekçi Üye
Destekçi Üye
SANIRIM YAMADAN KAYNAKLI OYUN 10 DK OYNADIKTAN SONRA DONUP KALIYOR ALT+F4 ÇEKIYORUM MECBUR ESKI DOSYALARI NASIL YERINE GETIREBILIRIM SILMEM MI GEREKIYOR ?

ghostrec125888

Destekçi Üye
Destekçi Üye
en sonunda korsan ındırcem orıjınal var epıc gameste olmuyor olmustu en son ondada guncelleme geldı sureklı guncelleme gelıyor oyuna cevrımdısıda oynanmıyor

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri