ne zaman gelir?
atessivas Moderatör Yönetici Çevirmen 4 Eyl 2025 #24 Emre bey ellerinize, gözlerinize bilumum emeği geçen tüm organlarınıza sağlık.
K keenghan Destekçi Üye Destekçi Üye 5 Eyl 2025 #26 Bir kaç tane çeviri sitesi denedim. En çok memnun olduğum üyeliğimi elim titremeden yenilediğim tek yer burasıdır. Çok teşekkürler.
Bir kaç tane çeviri sitesi denedim. En çok memnun olduğum üyeliğimi elim titremeden yenilediğim tek yer burasıdır. Çok teşekkürler.
sinnerclown Yönetici Yönetici 5 Eyl 2025 #27 keenghan' Alıntı: Bir kaç tane çeviri sitesi denedim. En çok memnun olduğum üyeliğimi elim titremeden yenilediğim tek yer burasıdır. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.
keenghan' Alıntı: Bir kaç tane çeviri sitesi denedim. En çok memnun olduğum üyeliğimi elim titremeden yenilediğim tek yer burasıdır. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.
M master_28 Destekçi Üye Destekçi Üye 6 Eyl 2025 #30 Yama Steam Deck'te çalışır mı? Bir de bu emulatorden kastınız switch emulatörü mü?
Blanka Destekçi Üye 12 Eyl 2025 #36 Oyuna güncelleme geldiği için yama çalışmıyor artık, bir el atarsanız çok sevinirim.
BaserB Destekçi Üye Destekçi Üye 12 Eyl 2025 #40 Yeni güncelleme sonrası yamayı çalışmıyor. Bir güncelleme de yamaya gelir mi acaba