Update v1.0.28324 (v131072) Hocam yamahangi uptade hocam.bende aynı sorunu yaşadım.
Hocam benim sürümüm 20.1.1 ama yine de yamayı atınca çalışmıyor oyun yamayı silince İngilizce olarak çalışıyorUpdate v1.0.28324 (v131072) Hocam yama
GÖK21 Hocam Silksong güncel olmayan Switch sürümlerinde çalışmıyor 20.1.1 ve üzeri
Switch de güncellemeniz gerekiyor
Update v1.0.28324 (v131072)
Hocam birde şunu deneyin switch system ayarlarından Language English, Region Europe yaparak deneyin.Hocam benim sürümüm 20.1.1 ama yine de yamayı atınca çalışmıyor oyun yamayı silince İngilizce olarak çalışıyor
Hocam benim ayarlarımla o şekilde bayağı bi uğraştım olmadı yine bende yamayı ücretli bir siteden aldım uyguladım anında oldu 7 saati devirdim gerçekten güzel oyun.Hocam birde şunu deneyin switch system ayarlarından Language English, Region Europe yaparak deneyin.
PC için yama da var, Türkçe Yamalar bölümünden indirebilirsin. Bütün platform yamaları güncel şuan, hepsi çalışıyorhocam xbox PC de suanda oyun 22 TL ve aldim tabiki. suanki yama calisiyormu? veya yama gelecekmi?
Aynı sorun bendede var bununla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirimYamayı kurduktan sonra girişte bilgi olarak Türkçe yazıyor menüye geçince almancaya dönüyor ve İngilizce veya Türkçe çıkmıyor bilgisi olan var mı?
Updatelerden en son olanı değil sanırım 2 önceki updateyi kurdum oyun Türkçe olarak düzeldi bende. En son ve bir önceki updatelerde yama çalışmadı.Aynı sorun bendede var bununla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim