Evet konu sahibi umursamıyor sanırımEmre hocam bir güncelleme yapsanda versiyon olarak türkçe oynasak oyunu sana zahmet. Çeviri yapmaktan canımız çıktı![]()
Muhtemelen sıkıntılı bir durum vardır hocam. Yoksa Emre hocam direkt dönüşler yaptığı zamanlarıda biliyoruz. En kısa zamanda ilgilenecek duruma gelebilir umarım ciddi bir problemi yoktur. Heyecanla sürüm güncellemesini bekliyoruz oyunu yarıladım ben böyle giderse bitecek çevirisiz bitecekEvet konu sahibi umursamıyor sanırım
Kendisi iyi olsun da hocam dogru söylüyorsunMuhtemelen sıkıntılı bir durum vardır hocam. Yoksa Emre hocam direkt dönüşler yaptığı zamanlarıda biliyoruz. En kısa zamanda ilgilenecek duruma gelebilir umarım ciddi bir problemi yoktur. Heyecanla sürüm güncellemesini bekliyoruz oyunu yarıladım ben böyle giderse bitecek çevirisiz bitecek![]()
Bu konudaki çoğu yamada sorun var şuan ne zaman yönetim el atacak konulara acaba?Muhtemelen sıkıntılı bir durum vardır hocam. Yoksa Emre hocam direkt dönüşler yaptığı zamanlarıda biliyoruz. En kısa zamanda ilgilenecek duruma gelebilir umarım ciddi bir problemi yoktur. Heyecanla sürüm güncellemesini bekliyoruz oyunu yarıladım ben böyle giderse bitecek çevirisiz bitecek![]()
Bu konudaki çoğu yamada sorun var şuan ne zaman yönetim el atacak konulara acaba?