Çok iyi
D dreamercorpse Çaylak 22 Kas 2023 #286 Çok teşekkürler, uzun zamandır bekliyordum bu yamanın gelmesini.
erents615 Destekçi Üye 23 Kas 2023 #288 ozanbey' Alıntı: steam üzerinden oynuyorum ve yamayı yapınca ana menü böyle kaldı oyuna giremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Düzeldimi kanka bende de o hata var
ozanbey' Alıntı: steam üzerinden oynuyorum ve yamayı yapınca ana menü böyle kaldı oyuna giremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Düzeldimi kanka bende de o hata var
erents615 Destekçi Üye 23 Kas 2023 #289 yamayı kurduktan sonra oyunda ana menü gelmiyor bunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
erents615 Destekçi Üye 25 Kas 2023 #294 yamayı kurduktan sonra oyunda ana menü gelmiyor bunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
O ohga Yasaklı Üye Yasaklı Üye 26 Kas 2023 #296 indirme izleyici koysanda aynı işi görürdü niçin böyle cevap yazdırma zorunluluğu koyuyorsun?
A abeabe Çaylak 28 Kas 2023 #300 Swat' Alıntı: Yama Güncellendi. Geri Bildirim Yapılan Hatalar Giderildi. Genişletmek için tıkla ... Yamayı kurduktna sonra ana menü gelmiyor Steam .
Swat' Alıntı: Yama Güncellendi. Geri Bildirim Yapılan Hatalar Giderildi. Genişletmek için tıkla ... Yamayı kurduktna sonra ana menü gelmiyor Steam .