emeğinize sağlık
T turgayaktas Çaylak 17 Eki 2024 #368 versiyonumla uyumlu değil ama inşaallah çalışır düzenleme: vee çalışmadı.. paks klasörüne attım ama hem çaılşmadı versiyonum 2.2.33.127885 laika laika yeni düzenleme: şimdide çalıştı sıkıntı yok nasıl oldu bilmiyorum. elinize kolunuza ve şu an adını vermediğim diğer organlarınıza sağlık kendi kendimle kavga etmeden oyuna gireyim en iyisi Son düzenleme: 17 Eki 2024
versiyonumla uyumlu değil ama inşaallah çalışır düzenleme: vee çalışmadı.. paks klasörüne attım ama hem çaılşmadı versiyonum 2.2.33.127885 laika laika yeni düzenleme: şimdide çalıştı sıkıntı yok nasıl oldu bilmiyorum. elinize kolunuza ve şu an adını vermediğim diğer organlarınıza sağlık kendi kendimle kavga etmeden oyuna gireyim en iyisi
T TRGAMERTR Çaylak 21 Eki 2024 #375 teşekkürler, ama çevrimiçi girdiğimizde ,oyun ;İcarus'a ait olmayan bir dosya bulundu diye kırmızı yazı ile uyarı veriyor Son düzenleme: 21 Eki 2024
teşekkürler, ama çevrimiçi girdiğimizde ,oyun ;İcarus'a ait olmayan bir dosya bulundu diye kırmızı yazı ile uyarı veriyor