paris_atlantis
Çaylak
-
Öne çıkan konu
teşekkürler
Selam kankim Update'leri nasıl yükledin ben sadece 04.09.2025_to_18.09.2025 normal setup luydu onu yükledim gerisi installer olarak %100 duruyor öyleGame Updates – Direct Links only
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Source: scene)
or
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Source:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Source:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Source:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Source:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
fitgirlde bu kısımdaki updateleri yaptıktan sonra oyunu türkçe yapabildim arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
| Oyuna sanırım dün bir güncelleme geldi ve artık Türkçe yama çalışmıyor. Yeniden düzenleme şansınız olursa çok memnun oluruz. Teşekkürler. |
İyi günler nasıl çalışıyor yamanın anasayfasinda v13 olarak gözüküyor şuan ki patch 16 olması gerekmiyor mu denediniz mi son versiyonla çalışıyor mu sırf bu yüzden update etmedim oyunu.Yama güncellemesi için teşekkürler, en güncel versiyonu ile yenilenmiş yama gayet güzel çalışıyor.
Tabi ki denedim de o şekilde yazdım, açıklamalardaki v13'e takılmayın, ekteki dosyayı oyunun ilgili klasörüne atınca Türkçe oldu tamamen.İyi günler nasıl çalışıyor yamanın anasayfasinda v13 olarak gözüküyor şuan ki patch 16 olması gerekmiyor mu denediniz mi son versiyonla çalışıyor mu sırf bu yüzden update etmedim oyunu.