Tabiki kardeşim bakıcazOyun Erken erişime düştü mü? dosya yapısını merak ediyorum bakmadan geçmeyiz her halde @sinnerclown
Evet erken erişime çıktı şu an. Türkçe yama yaparsanız çok güzel olur.Oyun Erken erişime düştü mü? dosya yapısını merak ediyorum bakmadan geçmeyiz her halde @sinnerclown
valla hocam az ama öz yama çıkartırsanız daha iyi olur çoğu yama sıkıntılı apocalyse party indirdim yarısı türkçe yarısı çince basşka oyun desem türkçe yama var ama türkçe olduğu halde hiç anlaşılmıyorTabiki kardeşim bakıcaz
Uyumlu sürümlemi denediniz öyle olsa yarım yamalar konu başlığı altında olur.valla hocam az ama öz yama çıkartırsanız daha iyi olur çoğu yama sıkıntılı apocalyse party indirdim yarısı türkçe yarısı çince basşka oyun desem türkçe yama var ama türkçe olduğu halde hiç anlaşılmıyor
Hocam selamlar. Biraz geriden geliyorum. Şu an oyuna erişimim var ultimate paketini aldığımdan kaynaklı. Yama çıkacak değil mi. Ona göre bekleyeyim.Uyumlu sürümlemi denediniz öyle olsa yarım yamalar konu başlığı altında olur.
fitgirl repack uyumlu yapabilirmisiniz gb az olduğu içinTabiki kardeşim bakıcaz
Dostum discord yada telegramda abone ol turkce yama gelen kimi xeberin olsunMerhaba Azərbaycandan salamlar tr yama ne zaman cikar?
Telegramdan katıldım kardesım eyvallahDostum discord yada telegramda abone ol turkce yama gelen kimi xeberin olsun