• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Indiana Jones and the Great Circle TR istek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Gelmiyebilir DonanımHaberde yaması makine çeviri olarak var.

Claayns06

Çırak
Gelmiyebilir DonanımHaberde yaması makine çeviri olarak var.
Size zahmet olacak ama gelse iyi olur. Donanım Haber'deki çeviri rezalet bilginiz olsun. Düzenlenmemiş makine çeviri. Sizlerin yayınladığı yamalar gibi değil çok fazla hata var.

Ayrıca yama görsel hatalara da sebep oluyor karakterimizin kafası elleri gözükmüyor Türkçe yamadan sonra.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Size zahmet olacak ama gelse iyi olur. Donanım Haber'deki çeviri rezalet bilginiz olsun. Düzenlenmemiş makine çeviri. Sizlerin yayınladığı yamalar gibi değil çok fazla hata var.

Ayrıca yama görsel hatalara da sebep oluyor karakterimizin kafası elleri gözükmüyor Türkçe yamadan sonra.
Tamam dostum bu konuda çok istek geliyor değerlendireceğiz.

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Tamam dostum bu konuda çok istek geliyor değerlendireceğiz.
Bu oyunun istekleri değerlendirilmeyecekte ne olacak hocam, üste yazılmış işte "DH'de başkası çıkarmış Türkçe yaması var biz yapamayız" demek olmaz ama. Makine çevirininki hem yetersiz eksik hem sorunlu bir Türkçe yama olduğu bildiriliyor sizler SinnerClown Çeviri bu işi daha iyi kaliteli yaparsınız diye burada istek yapılıyor, sonuçta boş kıytırık kenar köşe bir oyun da değil hani koskocaman Bethesda'nın beklenen "Indiana Jones and The Great Circle" oyunu bu.

Ayrıca "bir başka yer Türkçe yama çıkarmış biz yapamayız" diyerek mesela STARFIELD yamasını burada çok sorardım arardım olmadı. Diğer çeviri guruplarının sizlerle bir alakası yok ki (bir çoğu app.client zorunluluğu antivirüs engellemesi gayet kötü translate olması vb sorunlar içeriyor) sonuçta isterse ücretli el çevirisi olsun isterse makine translate A.I. çeviri olsun ne yani SinnerClown'unun aradan çekilmesi hoş değil, hala daha sorarım Starfield Türkçe yamasını yapsanız sitenizde bulunsaydı keşke der dururum.

mr.hk

Çaylak
Diğer sitelerin yaptığı çeviriler umrumuzda değil onlar sizler adar kaliteli yapamıyor hele ki Aİ makine çeviri falan oyunu bozuyor yeter ki siz yapın oyunu indirdim sizi bekliyorum

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri