Size zahmet olacak ama gelse iyi olur. Donanım Haber'deki çeviri rezalet bilginiz olsun. Düzenlenmemiş makine çeviri. Sizlerin yayınladığı yamalar gibi değil çok fazla hata var.Gelmiyebilir DonanımHaberde yaması makine çeviri olarak var.
Tamam dostum bu konuda çok istek geliyor değerlendireceğiz.Size zahmet olacak ama gelse iyi olur. Donanım Haber'deki çeviri rezalet bilginiz olsun. Düzenlenmemiş makine çeviri. Sizlerin yayınladığı yamalar gibi değil çok fazla hata var.
Ayrıca yama görsel hatalara da sebep oluyor karakterimizin kafası elleri gözükmüyor Türkçe yamadan sonra.
Valla yaparsanız süper olur sizden yama gelsin diye yükledik oyunu oynamadan bekliyoruzTamam dostum bu konuda çok istek geliyor değerlendireceğiz.
Donanımhaberdeki makine çeviri düzenlenmemiş ve sorunlu,lütfen siz ilgileninGelmiyebilir DonanımHaberde yaması makine çeviri olarak var.
Bu oyunun istekleri değerlendirilmeyecekte ne olacak hocam, üste yazılmış işte "DH'de başkası çıkarmış Türkçe yaması var biz yapamayız" demek olmaz ama. Makine çevirininki hem yetersiz eksik hem sorunlu bir Türkçe yama olduğu bildiriliyor sizler SinnerClown Çeviri bu işi daha iyi kaliteli yaparsınız diye burada istek yapılıyor, sonuçta boş kıytırık kenar köşe bir oyun da değil hani koskocaman Bethesda'nın beklenen "Indiana Jones and The Great Circle" oyunu bu.Tamam dostum bu konuda çok istek geliyor değerlendireceğiz.