09:05:00

Jotunnslayer: Hordes of Hel Türkçe Yama Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 0, Misafirler: 3)

swat

Yönetici
Yönetici
Dosya Güvenilir Değil diyor nasıl indiricem
1766168249810.png

dosya temiz ama ben yine de rar olarak dil dosyasını paylaşacağım. oradan indirip deneyin lütfen

Merhaba,
Öncelikte teşekkürler.
Sıkıntısız kurulum yaptım.

Oyunun normal fontu Türkçe karakterlerin çoğunu tanımadığından Türkçe karakterler farklı gözüküyor. Buna katlanmak zorundasınız.

Yamayı kurunca c:\ içine açılan
language_eng.xml
dosyasını oyunun kurulu olduğu yerdeki ...\Jotunnslayer_Data\StreamingAssets\language
dizinine atmalısınız.

Bendeki yeri
D:\Epic Games\JotunnslayerHordesofrI2Zp\Jotunnslayer_Data\StreamingAssets\language
dizini içindeydi.
Orjinal language_eng.xml yi yedeklemenizi tavsiye ederim. Ben ismini language_eng ORJINAL.xml diye değiştirdim.

Yamayı kurduğumda "Bütünlük Sorunu" hatasını bana da gösterdi. Devam et deyip geçtim. Oyun muhtemelen Yama dosyasının boyutuna filan bakıp hata vermiştir.

Swat nick'li arkadaşa Teşekkürler. Oyunu doğru düzgün anlayarak oynayabiliyorum.

Oyuna güncelleme geldikçe muhtemelen sorunlar devam edecektir. Ama şimdilik bnim işimigayet iyi görüyor.

swat exe'ye atmış :D knkm sinner gibi yapsana niye exeli yaptın ? adamalar tabi şüphe eder bende mesela iş başka yere gidiyor diye vazgeçtim bu siteden bir iki güne başka site verir türkçe yama oraya kayar bu millette

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
swat exe'ye atmış :D knkm sinner gibi yapsana niye exeli yaptın ? adamalar tabi şüphe eder bende mesela iş başka yere gidiyor diye vazgeçtim bu siteden bir iki güne başka site verir türkçe yama oraya kayar bu millette
Ha swat ha sinner ne farkeder siz güzel yama ile oynayın diye uğraşıldı.Baska siteden bizim emeğimizi çalan hak yer.

swat

Yönetici
Yönetici
virus taraması yaptır kardeşim. şüpheye yer bırakma.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri