tEŞEKKÜRLER
O orhanerdas Çaylak Cumartesi saat 15:38'de #3,084 merhaba ben yamayı kurdum fakat suan oyun açılmıyor nedeni nedir ?
Narayanna Yönetici Cumartesi saat 18:41'de #3,091 orhanerdas' Alıntı: merhaba ben yamayı kurdum fakat suan oyun açılmıyor nedeni nedir ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba hangi platform? Eğer Epic Games ise, ben denedim sorunsuz çalışıyor. Kurulumu doğru yaparsanız sorun olmaz, ayrıca yama oyunun açılmasını engellemez.
orhanerdas' Alıntı: merhaba ben yamayı kurdum fakat suan oyun açılmıyor nedeni nedir ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba hangi platform? Eğer Epic Games ise, ben denedim sorunsuz çalışıyor. Kurulumu doğru yaparsanız sorun olmaz, ayrıca yama oyunun açılmasını engellemez.
G Gece soykan Çaylak Dün 02:14 da #3,095 Kurulumu yapamıyorum yardımcı olur musunuz? Epic game'den yükledim, adımları yaptığım zamana oyun bulunamıyor diyor ve kurulum tamamlanmıyor
Kurulumu yapamıyorum yardımcı olur musunuz? Epic game'den yükledim, adımları yaptığım zamana oyun bulunamıyor diyor ve kurulum tamamlanmıyor