-
Öne çıkan konu
demekki her crack sürümü ilede çalışmıyor sendeki sürümü indirip tekrar ayrı bir sürüm deneyeceğimCPY normal sürüm ama bunda da çalışmıyor LOC: Title gibisinden yazılar yazıyor ve menüde yazılar yok.
demekki her crack sürümü ilede çalışmıyor sendeki sürümü indirip tekrar ayrı bir sürüm deneyeceğimCPY normal sürüm ama bunda da çalışmıyor LOC: Title gibisinden yazılar yazıyor ve menüde yazılar yok.
Hocam ben dosyalara erişebiliyorum sıkıntı yamayı yükledikten sonra tr yama başlaması için kurulan launcherdan girilmesi gerekiyor xbox onu kabul etmiyor orjinal exe ile girilmesini istiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu konuya bir göz atın
hocam bende ki de xpass hesabın daki oyundu fakat oyunu yedekleyip girince çalıtırmıştım yamayıkısayola epic games komutlarını ekleyin birde öyle deneyinHocam ben dosyalara erişebiliyorum sıkıntı yamayı yükledikten sonra tr yama başlaması için kurulan launcherdan girilmesi gerekiyor xbox onu kabul etmiyor orjinal exe ile girilmesini istiyor
Hocam çok sağolun olan dosyaları başka bir yere kopyalayınca çalıştı fakat 15 saatlik save gittihocam bende ki de xpass hesabın daki oyundu fakat oyunu yedekleyip girince çalıtırmıştım yamayıkısayola epic games komutlarını ekleyin birde öyle deneyin