09:05:00

King's Bounty Warriors of the North %100 Türkçe yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

KaSIrGa47

Çırak
1.jpg

Merhaba Oyunda son haritaya kadar test ettim herhangi bir problem olmadı.Arkadaşlar herhangi bir makine çeviri kullanmıyorum şayet hatalar olmuşsa kusura bakmayın elimden geldiğince düzgün çeviri yapmaya çalıştım güzümden kaçan yerler İllaki olmuştur herhangi bir bağış yardım istemiyorum """Dua etmeniz""" benim için yeterlidir.İ
Yİ OYUNLAR.
Kurulum dosyaları aktarmadan önce oyunu lütfen ingilizce olarak açıp kaydedin daha sonra türkçe yama aktarımına geçebilirsiniz. Rar içindeki Loc_ses klasörünü oyunun bulunduğu ;C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\King's Bounty - Warriors of the North\sessions\addoniçine atınız
2.dosyayı yani Data klasörünü de ;C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\King's Bounty - Warriors of the North\dataatmanız yeterlidir.

Önemli Not: 1-bu işlemleri yaptığınız taktirde hala türkçe olmuyorsa lütfen oyunu 2-3 sefer daha açıp kapayın
2-türkçe karakter sorunu veriyor ise bilgisayarınız da "calibri normal" font un olup olmadığına bakın
3-oyunda item yani ( nesne eser silah vs) fare imlecini üzerine götürüp bilgisayarı kitliyorsa o item çevirisi hatalıdır. Bu durumda ya benimle iletişime geçiniz ya da "eng item yedek" dosyasının içindekini C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\King's Bounty - Warriors of the North\sessions\addon\Loc_sesatmanız yeterlidir.Bu durumda itemler İngilizce olarak karşınıza çıkar.

2.jpg

3.jpg

İndirme Link:

Oyunda herhangi bir itemin üzerine gelip oyun çöküyorsa Alttaki linkteki dosyayı indirip gerekli olan yere atınız Not kısmında yazılı.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri