teşekkürler
B boraahann Çaylak 18 Mar 2025 #442 poyraz03' Alıntı: ooo geldi eline koluna sağlık hocam Genişletmek için tıkla ... ssasddsa
R relaxmenx34 Çaylak 25 Mar 2025 #446 poyraz03' Alıntı: ooo geldi eline koluna sağlık hocam Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaslar
poyraz03' Alıntı: ooo geldi eline koluna sağlık hocam Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaslar
A apollo Çaylak Çarşamba saat 11:43'de #453 relaxmenx34' Alıntı: teşekkürler arkadaslar Genişletmek için tıkla ... maalesef olmuyor. iki yama denedim ama olmuyor. yamayı yükleyince ya oyun açılmıyor ya da açılıp donup kalıyor
relaxmenx34' Alıntı: teşekkürler arkadaslar Genişletmek için tıkla ... maalesef olmuyor. iki yama denedim ama olmuyor. yamayı yükleyince ya oyun açılmıyor ya da açılıp donup kalıyor
A apollo Çaylak Çarşamba saat 11:45'de #454 v1.1.7.14 sürümünde hata veriyor. oyunu torrent olarak indirip yüklüyorum ve oyun açılıyor ama dil dosyasını içine atınca oyun açılmıyor ya da açılsa bile giriş ekranında donuyor.
v1.1.7.14 sürümünde hata veriyor. oyunu torrent olarak indirip yüklüyorum ve oyun açılıyor ama dil dosyasını içine atınca oyun açılmıyor ya da açılsa bile giriş ekranında donuyor.