teşekkürler
C calmera71 Çaylak 15 Ara 2025 #82 bu ay aöazon prime ucretsız verdı o vesıkle ıle turkce oynayalım emegınıze saglık
P phantasmagoria777 Çaylak 17 Ocak 2026 #86 cihocan93' Alıntı: yamayı EPİC game için yapıyorum ama çalışmıyor neden. Genişletmek için tıkla ... 1. ADIM => İndirdiğiniz pak dosyasını, LEGO2KDrive\LEGO2KDrive\Content\Paks yoluna atın. 2. ADIM Epic Games'de kütüphaneden oyun ismini aratıp sağ alttaki 3 noktaya basıp yönet seçeneğine tıklayın. Başlatma Ayarları yazan kısmı aktif hale getirip altındaki kutucuğa -fileopenlog yazın ve kapatın. Oyunu açtığınızda Türkçe olmuş olacaktır.
cihocan93' Alıntı: yamayı EPİC game için yapıyorum ama çalışmıyor neden. Genişletmek için tıkla ... 1. ADIM => İndirdiğiniz pak dosyasını, LEGO2KDrive\LEGO2KDrive\Content\Paks yoluna atın. 2. ADIM Epic Games'de kütüphaneden oyun ismini aratıp sağ alttaki 3 noktaya basıp yönet seçeneğine tıklayın. Başlatma Ayarları yazan kısmı aktif hale getirip altındaki kutucuğa -fileopenlog yazın ve kapatın. Oyunu açtığınızda Türkçe olmuş olacaktır.