09:05:00

Like a dragon ishin

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

dante2003

Destekçi Üye
Destekçi Üye
oyunun altyazısını uzun zamandır beklemekteyim. İlgilenen olursa cok sevinirim.

Teşekkürler...

AzeriMichael

Çaylak
oyun güncellenince olan türkçe yaması gümlemiş oyun denuvo korumalı olduğu için anca game pass'e tekrar girerse birisi yapar muhtemelen, oyun dosyalarına erişimi yok satın almış kişiler dışında kimsenin

yami

Çırak
Ben de steam versiyonu var şu an kurulu değil ama istenirse gerekli dosyaları verebilirim.

onurzaw

Çaylak
aynı durum re8 village da da oldu oda patladı yama kaldırıldı oyunun yarısında kaldım eski yama bir yere kadar götürdü D: . ishin i de indirmistim kenarda dursun dıye oyunu satın aldım şimdi bu postu gördüm harika cidden..

dante2003

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Ben de bu oyunu altyazılı oynamak için destekçi üye olmuştum ama gamepassten kalktığına dikkat etmemişim. Yönetici arkadaş müsait olunca çevrileceğini yazmıştı. 5-6 ay geçti hala beklemedeyim maalesef...

AzeriMichael

Çaylak
Ben de bu oyunu altyazılı oynamak için destekçi üye olmuştum ama gamepassten kalktığına dikkat etmemişim. Yönetici arkadaş müsait olunca çevrileceğini yazmıştı. 5-6 ay geçti hala beklemedeyim maalesef...
muhtemelen bi altı ay daha gelmeyecek, youtubeda bir arkadaşın el emeği çevirip tüm önemli cutsceneleri derlediği hali var oradan hikayeyi takip edip gameplayi kendin oynayabilirsin

dante2003

Destekçi Üye
Destekçi Üye
anlamıyorum neden çevirmiyolar. Hazır zaten çevrilmiş versiyonu var. Sadece uyarlama yapılacak.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri