keşke bu yamada ki sorunları çözseniz. ilk oyunun yaması sorunsuz çok iyiydi
M mert8543 Destekçi Üye 4 Mar 2025 Öne çıkan konu #201 keşke bu yamada ki sorunları çözseniz. ilk oyunun yaması sorunsuz çok iyiydi
O ozanaksu Çaylak 14 Mar 2025 #203 Yama sorunlu mu oyun bayağı iyi indirim almış Steam de ona göre almayı düşünüyorum.
RevengeGame Çaylak 21 Mar 2025 #205 @sinnerclown Yamanın şu anki steam sürümüyle problemli olduğunu söylüyorlar. Herhangi bir düzeltme gelir mi böyle mi kalır bu çevirme?
@sinnerclown Yamanın şu anki steam sürümüyle problemli olduğunu söylüyorlar. Herhangi bir düzeltme gelir mi böyle mi kalır bu çevirme?
F ferrisbutnottrap Çaylak 11 Tem 2025 #211 Bolca çeviri hatası var maalesef. ama azıcık kafa çalıştırınca anlaşılıyor bazı yerlerde
RevengeGame Çaylak 10 Ağu 2025 #213 Hiçbir sorun yaşamadan (çökme, donma, siyah ekran) oyunu ve dlcsini bitirdim teşekkürler.
K kostok55 Çaylak 2 Eyl 2025 #214 dans klübü görevinde siyah ekranda kalıyor. güncelleme gelecek mi? Son düzenleme: 12 Eyl 2025
S soykans Çaylak 13 Eki 2025 #216 RevengeGame' Alıntı: Hiçbir sorun yaşamadan (çökme, donma, siyah ekran) oyunu ve dlcsini bitirdim teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Oyunun hangi sürümünü oynadınız? Steam, korsan vs.
RevengeGame' Alıntı: Hiçbir sorun yaşamadan (çökme, donma, siyah ekran) oyunu ve dlcsini bitirdim teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Oyunun hangi sürümünü oynadınız? Steam, korsan vs.