Bilgilendirme: Font problemi devam ettiği için malesef yayınlıyamıyorum.
rgmechanic repack sürüm ile uyumlu.Maalesef internetten iki-üç ayrı versiyon ve crack fix dosyaları indirdik ama hepsinde de oyun başlarken kapanma sorunu vardı. Böyle sorun yaşamadığınız bir indirme linki paylaşabilirseniz herkese faydalı olacaktır arkadaşlar. Bu arada yamadan bahsetmiyorum. Yama çıkmadan önce oyunu hazır edebilmek için sağlam bir oyun indirme linki talep ettim sadece.
Elinize sağlık rgmechanins sürümü eşlere bağlanılıyor da kalıyor. Complete Edition ile uyumlu mudur acaba?rgmechanic repack sürüm ile uyumlu.
Denemek lazım kardeşim.Elinize sağlık rgmechanins sürümü eşlere bağlanılıyor da kalıyor. Complete Edition ile uyumlu mudur acaba?
Orjinal versiyonda test edilmedi benim belirttiğim sürümde büyük oranda Türkçe.Öncelikle emeğinize sağlık, yamayı steam orjinal sürümde denedim, oyunu 20dk boyunca oynadım. giriş sinematiği ve menüler türkçe ama oyunun ilerisinde 2-3 cümle hariç hepsi ingilizceydi . sinematik olmayan konuşmaların hepsi ingilizceydi. Acaba orjinal versiyonda hiç test ettinizmi yada oyunun başlangıcı mi öyle? çünkü oynamayı bıraktım
rica ederim.Tekrar teşekkürler hocam yenileme için...