sessiz_biri
Çaylak
-
Öne çıkan konu
tesekkurler
Şuan 1.4.0 sürümünde sorun var. Bu gece çözeceğim. Oyunu oynamak için 1.0.0 sürümünü kullanmanız yeterli.
çözümü buldum. uğraşıyorum.1.4.0 versiyonda var mı bir gelişlme üstad?
kolay gelsinçözümü buldum. uğraşıyorum.
versiyon 1.4.0 sürümüde cözülürse süper olurŞuan 1.4.0 sürümünde sorun var. Bu gece çözeceğim. Oyunu oynamak için 1.0.0 sürümünü kullanmanız yeterli.
Emeğine sağlıkçözümü buldum. uğraşıyorum.
Tinfoil üzerinden UPD yi silebilirsin.Ben böyle yaptım çalıştı.1.4.0 versiyon böyle hata veriyor .1.0.0 versiyonu nerden indirdiniz arkadaşlar .
Bende öyle yapayım ,teşekkür ederim.Ama keşke 1.4.0 için çalışsa , oyunun son sürümünde baya eklenti var .Tinfoil üzerinden UPD yi silebilirsin.Ben böyle yaptım çalıştı.
Tekrar indirir misin linki güncelledim. 1.40 için ayrı klasör olması lazım.buda çalışmıyor 1.40 da aynı hatayı veriyor missing loc string
tamam hocam bu sefer olmuş ayrı klasör var 1.40 için onu yükledim çalıştı teşekkür ederim biraz oynadıktan sonra tekrar yazarımTekrar indirir misin linki güncelledim. 1.40 için ayrı klasör olması lazım.
tamam hocam bu sefer olmuş ayrı klasör var 1.40 için onu yükledim çalıştı teşekkür ederim biraz oynadıktan sonra tekrar yazarım