hocam bu amozana baktımda ücretli sanırsam google nasıl önerirmisinizŞu kaynaklara göz atmalısınız Tvsiyem Amazon Gerçeğe yakın çeviri en iyi GPT-3 ile oluyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
google da 200 usd free kredi veriyordu sonra oda ücretli sanırım sürekli free çeviriye izin vermiyor karakter limiti fila nkoyuyor google da iyi fakat amazon kadar yapay zeka ağırlıklı değil ve Diyalog takibi yapabiliyor misal iki karakter bir konu üzerinde konuşma senaryosu google a göre daha iyi Amazonun google mesela Atmak diye çeviriyorsa amazon Ateş et diye çeviriyor çoğukez vebunu oyun içinde gördükçe düzeltmeler yapıyorsunuz umarım anlatabilmişimdir aradaki farkıhocam bu amozana baktımda ücretli sanırsam google nasıl önerirmisiniz
Demek istediğinizi anladım karakterlerin karşılıklı sohbetleri daha anlaşılır oluyor amazonda peki bu bı kaç kez gördüğüm ve assasin Creed vallhala çevirisine kullanılan open gl sanırım ismi bu nasıldır hocam bide normal Google translate çokmu anlaşılmaz olur onunla yapsakgoogle da 200 usd free kredi veriyordu sonra oda ücretli sanırım sürekli free çeviriye izin vermiyor karakter limiti fila nkoyuyor google da iyi fakat amazon kadar yapay zeka ağırlıklı değil ve Diyalog takibi yapabiliyor misal iki karakter bir konu üzerinde konuşma senaryosu google a göre daha iyi Amazonun google mesela Atmak diye çeviriyorsa amazon Ateş et diye çeviriyor çoğukez vebunu oyun içinde gördükçe düzeltmeler yapıyorsunuz umarım anlatabilmişimdir aradaki farkı
Hocam elinizde fazla büyük olmayan küçük çaplı text varmı en azından başlangıç olarak bı denemek istiyorum biseyler yapabilirsem yine isterim sizdenÇeviri yapmak istiyorsan text verebilirim.
Tamam pcye geçtiğim zaman atarım.Hocam elinizde fazla büyük olmayan küçük çaplı text varmı en azından başlangıç olarak bı denemek istiyorum biseyler yapabilirsem yine isterim sizden