09:05:00

Medal of Honor Pacific Assault Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sametcold

Çevirmen
Çevirmen
Gemini_Generated_Image_h3iyvkh3iyvkh3iy.jpg

Proje Yöneticisi

Çeviri

Test

Paketleme

Kurulum

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi1.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi2.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi3.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi4.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi6.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi7.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi8.jpg
Yeni Bit Eşlem Resmi10.jpg

Merhaba tarih tutkunları, eski toprak askerler ve FPS severler,
İkinci Dünya Savaşı'nın en vahşi ve en zorlu cephesi olan Pasifik'e adım attığımız, Pearl Harbor baskınını bizzat yaşayıp Guadalcanal ve Tarawa gibi tarihi adalarda Amerikan Deniz Piyadesi olarak savaştığımız kült başyapıt
Medal of Honor: Pacific Assault için hazırladığım Türkçe yama çalışmasını tamamlamış bulunuyorum!
Er Thomas "Tommy" Conlin karakteriyle kardeş gibi bağ kuracağınız manga arkadaşlarınızın (Frank, Willie ve Jimmy) hikayesine ortak olacağınız bu yapımda; tüm ana senaryoyu, tarihi arşiv videolarını, operasyon öncesi askeri brifingleri, çatışma esnasında sıhhiyeyi veya mühimmatçıyı çağırmak için kullandığınız manga komutlarını ve Conlin'in günlüğünü hiçbir detayı kaçırmadan tamamen Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.
Kurulum yerini (resimle) gösterdim!

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

elinize sağlık hocam bende bu oyuna çeviri yapıyordum ara vermiştim bir süre ortaöğretim kpss den sonra devam edecektim beni zahmetten kurtardınız hocam teşekkürler yaması olmayan başka oyunlara odaklanırım ilerde çeviriyi deepl yada google translate le yapmadınız değilmi? ben gemini kullanarak çeviriyordum

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri