Monster Hunter Wilds - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Taylanözdemir

Destekçi Üye
Destekçi Üye
beyler oyun türkçe oldu ama altyazılar ingilizce kaldı yardım edebilir misiniz? açıklamadaki gibi ayarı enable yaptım kapatıp açtım ama olmadı başlangıç sinematiği ingilizce. edit: yamayıtekrar kurdum şimdide tamamen ingilizce

Son düzenleme:

Enigma38

Destekçi Üye
Destekçi Üye
beyler oyun türkçe oldu ama altyazılar ingilizce kaldı yardım edebilir misiniz? açıklamadaki gibi ayarı enable yaptım kapatıp açtım ama olmadı başlangıç sinematiği ingilizce. edit: yamayıtekrar kurdum şimdide tamamen ingilizce
Ben yamayı kaldırıp setup dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp tekrar yüklediğimde düzelmişti. Tabi Enable Loose File Loader işaretledikten sonra ana menüden çıkış yapıp pc'yi yeniden başlatmıştım .d

Taylanözdemir

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Ben yamayı kaldırıp setup dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp tekrar yüklediğimde düzelmişti. Tabi Enable Loose File Loader işaretledikten sonra ana menüden çıkış yapıp pc'yi yeniden başlatmıştım
Hocam yamayı en allta uns yazan dosyadan kaldırdım tekrar kurdum aynı olmuştu. Oyunu her açtığımda enable kapalı oluyor ben açıyorum sende de öyle mi? Sen nasıl kaldırdın yamayı yardımcı olursan çok sevinirim oynamayı çok istediğim bi oyun 🙏

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri