09:05:00

Mutlu Yıllar :) - DEVIL MY CRY 3 SPECİAL EDİTİON - TÜRKÇE DUBLAJ YAMASI

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Davetsiz57

Çırak
DEVIL MY CRY 3 SPECİAL EDİTİON - TÜRKÇE DUBLAJ YAMASI
Adsız.png

Pano-1.jpg

Pano-2.jpg

Örnek Video;
Tekrar Merhaba arkadaşlar.. Birkaç günlük yoğun çalışma sonucunda DEVIL MY CRY 3 Special Edition oyununun Türkçe Dublaj yaması ile karşınızdayım. Oyundaki ana videolar ve ara sahneler de dahil olmak üzere tüm oyun yapay zeka ile Türkçe olarak seslendirildi. Bu aşama oldukça zahmetli oldu, yılbaşından öncesine yetiştirebilmek için acele ettim, daha fazla emek sarfettim ve zaman harcadım. Artık nerdeyse pes etme noktasına gelmişken nihayet tamamladım. ;) Ama yorulduğuma da değdi tabiki. Seslendirme yapay zeka yüzünden bazı yerlerde istediğim gibi olmadı, bazen yapay zeka kadın sesini erkek olarak algıladı, bazen saçma şekilde seslendirdi o kısımları tekrar düzenlemek zorunda kaldım o yüzden bazı küçük hatalar barındırabilir. Şimdiden kusura bakmayın.. Bir de dublajı buraya henüz yeni eklediğim için videolara filigran ekledim ve seslendirmelere de kendi nickimi ekledim ki başka sitelerden gelip emek hırsızlığı yaparak kendi çalışmaları gibi göstermesinler.. Bu yüzden aslında tamamını paylaşmayı düşünmüyordum ama Türkçe seslendirmeli olarak sadece kendi başıma oynamaya da gönlüm razı olmadı. Zaten ilk defa burada paylaşıyorum. Ve bazı yerlerde olduğu gibi herhangi bir ücret de talep etmiyorum. O yüzden eklediğim filigranları maruz görmenizi rica ediyorum. Belli bir zaman geçtikten sonra ilgi ve alakanıza bağlı olarak filigransız orjinal haliyle tekrar yükleyeceğim.. Umarım farklı bir deneyim olur sizin için.. İyi oyunlar ve Mutlu Yıllar..
Not: Oyunu dublaj yapmanız için gereken açıklamayı dosyanın içerisine ekledim. Oyunu test ettiğim versiyon v1.0 ve sorunsuz çalışıyor ama daha yüksek versiyonlarda çalışıp çalışmadığını test etme şansım olmadı. Oyunda video sahnelerinde hiçbir tuşa basmadan izlemenizi tavsiye ederim. Aslında dosyaları oyuna gömülü olarak tek bir NSP dosyası şeklinde paylaşabilmek isterdim ama o kadar bilgi sahibi değilim. Bir süre dinlenip daha sonra yine farklı çalışmalarla burada olmayı düşünüyorum, hoşça kalın.. 🤠🖐️
Mediafire Linki:

MEGA Linki:

Son düzenleme:

gameking38

Destekçi Üye
Destekçi Üye
eline emegine saglik kardesim emulatorde oynamak icin bir yol varmi tesekkurler

guray027

Çaylak
Cok tesekkurler emeğine sağlık.indirdim yarin yuklemeye calisacagim.umarim basarabilirim.
Baska calismalarini da sabirsizlikla bekliyorum.oyunlari turkce oynamak şahane.

nintendoyoshi

Çaylak
Hocam eline emegine saglik. Calismalarinin devamini dilerim. Bu yamayi gordugume ne kadar sevindim bilemezsin. Oyunda Türkçe altyazi var mi acaba? Yoksa sadece dublaj mi? Simdiden cevabiniz icin tesekkur ederim

Davetsiz57

Çırak
Hocam eline emegine saglik. Calismalarinin devamini dilerim. Bu yamayi gordugume ne kadar sevindim bilemezsin. Oyunda Türkçe altyazi var mi acaba? Yoksa sadece dublaj mi? Simdiden cevabiniz icin tesekkur ederim
Maalesef TR altyazı yok, ilerde olursa onu da eklerim konuya. İyi oyunlar..

Davetsiz57

Çırak
eline emegine saglik kardesim emulatorde oynamak icin bir yol varmi tesekkurler
Hocam emülatör işinden pek anlamam, ama nette bulduğum bir kaynakta Yuzu Emülatörde Zelda oyunu için nasıl TR yama kurulacağıyla ilgili şu şekilde yazıyor, farklı oyunlarda da işe yarayabilir, denemenizde fayda var:

Yuzu'nun son çıkardığı 545 sürümü ile pek çok oyun PC üzerinden oynanabilir duruma geldi. konusun da pek rağbet gören bir platform olmasa da PC de biraz daha tanıtılsa bence yama'ların sayısı artabilir, sonuçta bayağı klasik oyunu olan bir platform.
Gelelim konumuza.
Yapılması gerekenler.

1- Yuzu da indirmiş olduğunuz The Legend of Zelda: Link's Awakening oyununa sağ tıklayın ve "open mod data location" diyin.
2- Açılan sayfaya sağ tıklayıp yeni bir klasör oluşturup klasöre bir isim verin Örnek: Zelda
3- yama dosyasını indirin ve çıkartın.
4- İçinden çıkan romfs klasörünü oluşturduğumuz Zelda klasörünün içine yapıştırın.
5- Yuzu da indirmiş olduğunuz The Legend of Zelda: Link's Awakening oyununa sağ tıklayın ve "properties" diyin.
6- Açılan sayfa da "Patch Name" kısmın da sizin "Mod Data Location" içine açtığınız klasörün ismi gözükecektir, ismin solunda "Tik işareti" olduğundan emin olun.
7- "OK" diyerek çıkın ve oyunu çalıştırın.
Bu kadar.

Görüldüğü gibi yapılan pek şey yok yine de detaylı anlatayım dedim. Bu şekilde Switch için çıkmış bütün oyunlara Türkçe Yama kurabilirsiniz.

Ramazandestegi

Çırak
Merhaba bu yamaları mutlaka pc'de denemenizi talep ediyorum. Bazı nintend oyunları türkçe yaması pc sürümlerinde çalışıyor. Beyond good and evil 20 yıl sürümünü pc'de kurdum çalıştı oyunu bitirdim sorunsuz. testinide yaptım yani. platinledim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri