Sevgili admin gizliadamın görevini yaparken yemeği yaptıktan sonra (tencere kısmında) donuyor. yemek bilgisi verdiği o kucuk not kısmı beyaz kalıyor . Türkçe yama ile alakalı ingilizce yapınca o sekılde bır takılma meydana gelmıyor bılgınıze
yamayı belirtilen sürüme yüklediğinizden emin olun.yamayı silmek zorunda kaldım. ing versiyonuna geri dönüş yaptım.çünkü envanterdeki ve sandıktaki itemler buga giriyor. mesela atıyorum oyunda yemek var üzerine gelince balta yazıyor. bi item topluyorum üzerine gelince hem bilgisini yazmıyor hemde başka item olarak gözüküyor. ingilizceye geri geçtim düzeldi. bir iki itemde olsa silmiyecektim ama sort yaparken stack yaparken de sıkıntı çıkarıyor. kolay gelsin
not (yani çeviride yanlış yok. çorbayı balta olarak çevirme manasında demedim. yemeğin üzerine gelince o itemi görmüyor bi hatadan dolayı yemegi baska item olarak görüp item envanterde sıkışıyor gibi bişey )
yamayı belirtilen sürüme yüklediğinizden emin olun.
sizin oyuna ait orjinal english dosyanızı bana gönderebilirmisiniz? herhangi bir yere upload edin. inceleyeyim.yamayı belirtilen sürüme yüklediğime eminim. bugün oyunu silip baştan kurdum.hatta yeni oyun açtım. yamayı BUGÜN İNDİRİP tekrar kurdum. aynı hata yine var. kullandığım sürümün ve hatanın ss ini atıyorum. envanterde üzerinde durduğum şeylerin (ss dekiler) ikiside yemek. ama envanterde o şekilde kalıyor. yamayı silip orjinal ing dosyasını atınca düzeliyor.
sizin oyuna ait orjinal english dosyanızı bana gönderebilirmisiniz? herhangi bir yere upload edin. inceleyeyim.
bu problem bende oyuna update gelince oluyor. onla ilgili de olabilirsizin oyuna ait orjinal english dosyanızı bana gönderebilirmisiniz? herhangi bir yere upload edin. inceleyeyim.
tabiki buyrun : dosya . co sitesine yükledim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederiz. Keyifli oyunlar.Ben de my time at sandrock oyunu için türkçe yama arıyordum. Siz de bulunca alayım dedim. Umarım ihtiyacı giderir. Emeği geçenlere teşekkür ederim...
alternatif link eklendiolm her seferinde indirirken son mb de ağ hatası diyor 4 oldu başka siteye yükleme imkanı varmı