Yama çalışıyor. O kadarını test ettim. Test edilmedi derken oyunu sadece 10 dakika oynadım. Çeviri düzenlemesi yapmadım yani.Admin, test edilmeden eklenen yeni yamayı oyunun yeni versiyonunda denedim çalışan oyun tepki vermez oldu, böylelikle yeni yamanın çalışmadığını test etmiş olduk, bilginize.
Linki güncelledim yeni yamayı indirin.admin selamlar. oyundaki patch dosyasının içindekileri değiştirdim oyun hiç açılmadı bi çözüm varmı cracklı nfs
Linki güncelledim yeni yamayı indirin.merhaba güncel yamaların ikisinide denedim ancak oyun açılmıyor. steam'den oynuyorum.
Linki güncelledim yeni yamayı indirin.elinize sağlık.
Linki güncelledim yeni yamayı indirin.Admin, test edilmeden eklenen yeni yamayı oyunun yeni versiyonunda denedim çalışan oyun tepki vermez oldu, böylelikle yeni yamanın çalışmadığını test etmiş olduk, bilginize.
Admin şimdi yeniden denedim teşekkürler bu sayfa işimi çözdü yama aradığımda buraya gelirim.işinizi hakkıyla yapıyorsunuz konu 4 yıldır güncel tekrar teşekkürlerLinki güncelledim yeni yamayı indirin.
Admin harikasınız, elinize emeğinize yüreğinize sağlık, sanırım tek bir dll dosyası sorunu çözmüş, dll dosyası yokken oyun tepki vermiyor açılmıyor, 2 saat kadar hikaye bölümünü oynadım hiç sorun yaşamadım, Türkçe yama eski versiyona kıyasla mükemmel olmuş, tekrar ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkürler, çalışan oyun resimlerini de ekledim.Linki güncelledim yeni yamayı indirin.
Yamada sorun yok. Dll dosyası ve patch klasörünü oyunun ana dizinine atın.Need for Speed Heat Deluxe Edition v1.0.60.7040
Bu surumde oyunun acılmamasına sebep oluyor.
Yamada sorun yok. Dll dosyası ve patch klasörünü oyunun ana dizinine atın.