09:05:00

News Tower

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

fatih1199

Çaylak
Oyunun tam sürümü çıktı nihayet. Çok da güzel bi oyun. Dosyalarına baktım ama dil dosyalarını bulamadım. İlk etapta dil dosyalarını ve hangi araçla açacağımızı söylerseniz belki ben veya bir başkası da başlayabilir çeviriye. Yaptığınız pek çok yamayı kullandım, emekleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
News Tower, 1930'ların kaotik New York'unda geçen, kendi gazetenizi kurup yönettiğiniz bir yönetim oyunu. bu oyunda sadece gazete binasının düzenlenmesi, ekipmanların alınması, çalışanların memnuniyetinin sağlanması ile uğraşmıyorsunuz, aynı zamanda haberleri kovalıyorsunuz ve hangi haberi paylaşıp paylaşmayacağınıza karar veriyorsunuz çünkü paylaştığınız haberlerin siyasi, ekonomik vb bedelleri olacak. İşin bir güzel yanı daha var, o da haberler tarihi, gerçek haberler. Saygın haberler mi yapacaksınız yoksa sansasyon peşinde mi koşacaksınız, hepsinin başka kitlesi var ve sonucunda okuyucu sayın mı artacak, yoksa dava mı edileceksin, yoksa mafya seni tehdit mi edecek, yoksa rakipleriniz haberlerinizi mi çalacak. işte bu gerçekçi ve heyecanlı yapısı nedeniyle oyun %96 beğeni alarak en iyi yönetim oyunları arasında yer almaya aday oldu. eğer çok uğraştırıcı ve zor değilse, Türkçe yamasının yapılmasını çok isterim. Bir göz atmanız dileğiyle.

hmyılm

Çaylak
oyun unity ile geliştirilmiş dil dosyaları resources.assets dosyasına gömülü genelde de bu şekilde olan oyunlarda dil dosyasına erişiliyor orada sıkıntı yok ama tek dosyada sıralı tüm diller ve metinleri olur çevirmesi uğraştırıcıdır ve oyun erken aşamada sürekli güncelleme alacağı için her sürüme yeni çalışma gerekir ben üzerine çalışacağım sizleri de haberdar ederim iyi beklemeler

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri