namport
Çırak
Merhaba Sinnerclown Çeviri ailesi,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve Nintendo DS platformunun en ikonik yapımlarından biri olan Professor Layton and the Curious Village Türkçe yama projesini tamamen bitirdim ve sizlerin beğenisine sunuyorum!
Projenin Detayları ve Durumu:
TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKİ:
Kurulum ve Platform:
Yama tamamen PC emülatörleri için optimize edilmiştir.
Değerli yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi bekliyorum. Keyifli oyunlar!
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve Nintendo DS platformunun en ikonik yapımlarından biri olan Professor Layton and the Curious Village Türkçe yama projesini tamamen bitirdim ve sizlerin beğenisine sunuyorum!
Projenin Detayları ve Durumu:
- Diyaloglar %100 Türkçe: Oyundaki tüm ana hikaye, karakter konuşmaları ve diyaloglar tamamen Türkçe dil kurallarına sadık kalınarak manuel olarak çevrildi. Hikayeyi eksiksiz ve akıcı bir şekilde anlayabileceksiniz.
- İngilizce ve Boş Kalan Yerler: Oyunun teknik yapısında çok fazla dosya/veri olduğu için bazı karmaşık kısımları bilerek ellemedim ve teknik sorun (font/hata) çıkmaması adına İngilizce veya boş bıraktım. Ancak bunlar tamamen hikaye dışı, oynanışa ve hikaye takibine engel olmayan teknik detaylardır.
- Test Süreci: Yama, emülatör üzerinde arkadaşım tarafından detaylıca test edildi. Font entegrasyonunda ve Türkçe karakterlerin görünümünde ilk aşamada bir problem yaşanmadı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum ve Platform:
Yama tamamen PC emülatörleri için optimize edilmiştir.
Değerli yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi bekliyorum. Keyifli oyunlar!