09:05:00

No Im not a human Türkçe yama isteği

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0, Üyeler: 0, Misafirler: 0)

winla

Çırak
Selamlar no im not a human için Türkçe yama çok isterim doğrusu oyuna zaten normal de Türkçe dil desteği gelecekti fakat iptal etmişler siz yama yapsanız bu oyuna olur mu? Swat abi el atar umarım ya unity oyun zaten. Makine çeviri olup olmaması önemli değil

springt

Çaylak
Umarım en kısa zamanda oyuna Türkçe yama gelir çünkü oyunun çıkmasına bi kaç gün kala Türkçe yama desteklenmiyor olarak değiştirmeleri gerçekten sinir bozucu ve text tabanlı bir oyun için Türkçe olmadan oynamak sürekli çeviri yapmak zorunda bırakıyor ve ne yalan söyleyeyim oynama hevesini kaçırıyor biraz :(

winla

Çırak
Umarım en kısa zamanda oyuna Türkçe yama gelir çünkü oyunun çıkmasına bi kaç gün kala Türkçe yama desteklenmiyor olarak değiştirmeleri gerçekten sinir bozucu ve text tabanlı bir oyun için Türkçe olmadan oynamak sürekli çeviri yapmak zorunda bırakıyor ve ne yalan söyleyeyim oynama hevesini kaçırıyor biraz :(
Aynı şekilde bende ya hani gerçekten hayalkırıklığı yaşattılar şu an tek umudumuz swat abi. Yaparsa o yapar ve gerçekten hani baya da üzülmüştüm bir kaç ay önce Türkçe olacaktı oyun fakat kaldırmışlar ve Türkçe değil italyan arkadaşlar da bu durumdan şikayetçi onlarda da aynı şey yaşanmış artık ne desem bilemiyorum bizi oyuncak yerine koyuyorlar

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Mk34ist

Çaylak
Oyun Türkçe dil desteğini iptal etmemiş çeviriciler yetiştirememiş bu gün oyun yapımcılarına mesaj attım zaman gelecek söylediler

rahtaa

Çaylak
Oyunun dosyalarının içinde turkish asset var evet. Ben de görünce heyecanlanmıştım. Fakat ne yazık ki çeviriyi yapmamışlar.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri