09:05:00

Painkiller: Black Edition Türkçe Yama (Altyazı Desteği Modu İle)

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

StarlordTr01

PixelordTr
Ekli dosyayı görüntüle 13788
Painkiller: Black Edition Türkçe Yama

Konu
Painkiller: Black Edition’da oyuncu, ölüm sonrası bir arınma sürecine zorlanan bir karakter olarak karanlık ve acımasız bir dünyada hayatta kalmaya çalışır.
Görevleri tamamladıkça hem bu evrenin doğası hem de karakterin kaderi hakkında daha fazla şey öğrenilir.

Painkiller, zamanında internet kafelerde ışıkları kapatıp biraz korkarak ama kendimizi de oynamaktan alıkoyamadığımız oyunlardan biriydi.
Aradan yıllar geçti, oyun tekrar aklıma düştü ve yeniden oynamak istedim. Oynadıkça fark ettim ki Painkiller aslında sadece klasik bir boomer shooter değil, beklenenden çok daha derli toplu ve anlatılmaya değer bir hikâyeye sahip.

“Bunu neden Türk oyuncular da anlayarak oynamasın?” diye düşünerek işe koyuldum.

Ancak oyunda altyazı desteği bulunmadığını fark ettim. Bu yüzden oyuna altyazı güncelleyerek altyazı desteği eklendi. Ara sahnelerin tamamı Türkçeye çevrildi. Bununla da yetinmeyip ana menü, GUI metinleri yerelleştirildi.

Yazıların anlaşılır ve okunabilir olması için fontlar üzerinde uzun süre uğraştım. Uzun denemeler sonucunda ğ, ş, ı harfleri dışında tüm Türkçe karakterler görünür hale getirildi.

Sonuç olarak karşınızda, shooter klasiklerinden birinin ilk oyunu olan
Painkiller: Black Edition için hazırlanmış Türkçe yama bulunuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13793

Ekli dosyayı görüntüle 13792

Ekli dosyayı görüntüle 13789

Steam Son Sürümü İle Test Edildi.
Halihazırda Oynadığınız Save Varsa Öncesinde Save Ve Dosya Yedeği Alın.

• (1.02.2026 Güncelleme:Yamada Geri Dönüş Doğrultusunda Bazı Kısımlarda Altyazılar Görünmediğini Öğrendim Bu Düzeltildi Bazı Kısımlardaki Tutarsızlık Giderildi,
    Bazen Oyunun Eskiliğinden Dolayı Ara Sahneleri Atlayabilir Nadir Bir Durum Oynadığım Sürede Sadece Birkez Başıma Geldi Bu Durumla Karşılaşmamak İçin Fps Limitini 60 Fps Belkide Daha Düşüğe Sabitlerseniz Daha İyi Bir Oyun Deneyimi Sunacaktır Herkese İyi Eğlencenler)​
Kurulum:Zip İçindeki Klasörleri Oyunun Kurulu Olduğu Yere Çıkarın Ve Dosyaları Değiştirin İyi Eğlenceler.

Yama yer yer amatör görünebilir. Elimden geldiğince oyunun ruhunu koruyarak çevirmeye çalıştım.
Buna rağmen anlam bütünlüğünü bozan, hatalı, veya eksik gördüğünüz yerleri oyun içi yaşadığınız çökme vb durumları bildirirseniz elimden geldiğince güncelleyip tekrar sunarım.

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri