teşekkürler
G Gece soykan Çaylak 16 Ağu 2025 #1,702 oyunu yükledim ve yamayı da kurdum ancak oyun bende çok takılıyor. bunun nedeni ne olabilir acaba?
S sentinelx00 Çaylak 16 Şub 2026 #1,715 xxedillexxgm' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... hocam link boş
R ryhe21 Çaylak Salı saat 18:28'de #1,717 Merhaba çeviride eksikler çoğalmış güncelleme geldikçe güncellenebilir mi acaba
othman Çaylak Bugün 14:13 #1,718 hikaye olarak daha başlarda olduğum için çeviri temelde her şeyi çeviriyor teşekkür ederim oynadığım şeyden zevk alıyorum şuan
hikaye olarak daha başlarda olduğum için çeviri temelde her şeyi çeviriyor teşekkür ederim oynadığım şeyden zevk alıyorum şuan
othman Çaylak Bugün 14:13 #1,719 marginalturtle' Alıntı: tıklıyorum fakat dosya yok ? Genişletmek için tıkla ... soldan dosyayı indirmeniz lazım direkt tek olarak dosya içeriği boş görünüyor
marginalturtle' Alıntı: tıklıyorum fakat dosya yok ? Genişletmek için tıkla ... soldan dosyayı indirmeniz lazım direkt tek olarak dosya içeriği boş görünüyor