teşekkürler
S Spyrus Çaylak 5 Eyl 2024 #2,387 teşekkürler ancak şimdi denedim yamayı atınca klasöre oyun açılmıyor Son düzenleme: 5 Eyl 2024
J jolemini Çaylak 5 Eyl 2024 #2,391 NaLc77' Alıntı: Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık @Swat @sinnerclown Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
NaLc77' Alıntı: Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık @Swat @sinnerclown Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
K kevorg00 Çaylak 6 Eyl 2024 #2,393 kane22' Alıntı: link görebilmek için yorum yazan kardeşlerim hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıkla ... bende link arıyorum bulamadım
kane22' Alıntı: link görebilmek için yorum yazan kardeşlerim hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıkla ... bende link arıyorum bulamadım
O ogutcuhuseyin Çaylak 6 Eyl 2024 #2,394 NaLc77' Alıntı: Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık @Swat @sinnerclown Genişletmek için tıkla ... çok iyi
NaLc77' Alıntı: Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık @Swat @sinnerclown Genişletmek için tıkla ... çok iyi
OnurG Çaylak 6 Eyl 2024 #2,400 yamayı kurunca oyun yükleme ekranında takılıyor, güncel sürüme uyumlu değil sanırım