09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama [Tamamlandı]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

hadi başlıyoruz
Geçenki mesajına cevap vermeyi unuttum. Vita kısmında dosyalar aynı gözüküyor ama 0'dan vita modlamayı öğrenmem gerekiyor ama galiba Vita cihazımın olması da gerekiyormuş o da bende yok yani. Vita biraz sıkıntı olabilir o açıdan.
tam da dayanamayıp eş zamanlı çeviri programları indiriyordum bir teyit edeyim tamamlanmış mı diye çok iyi denk geldi eline emeğine sağlık dostum
İyi denk gelmiş eyvallah
@quantumpunch
05-06 pazar günü gündüz tv alışveriş programından ınaba alabalığı kombosu alınca oyun çöküyor. Jingi fundoshi kombosunu alınca sorun olmuyor.
Çözdüm, bildirdiğin için sağ ol sen de olmasan napacam valla. Sanırsam güncelleme otomatik Reloaded-II'ye geliyormuş ama gelmezse mod sayfasından güncellemeyi unutmayın.

wellof333

Çırak
P4G_2026_03_11_20_29_09_841.png

Satir tasmis sanirim.
P4G_2026_03_11_20_27_06_256.png

Ce diye belirtilmis ama kisaltma yerine tam halini yazsak daha iyi olmaz mi? Orijinalinde boyle miydi bilemem.
P4G_2026_03_11_20_27_03_656.png

Bu da ayni sekilde. Daha hatalar var da. Buraya resimlerini atamiyorum.

Aero143

Çaylak
Ekli dosyayı görüntüle 14436Ekli dosyayı görüntüle 14438
Bunlarda ise cevrilmemis. Daha fazla hataya denk gelirsem sizinle paylasacagim.
@quantumpunch
hocam acıkcası bu kadarınıda gerek yok orda ne yazdıgını cocuk bile anlar yani yamayı yapan arkadaş yavaş yavaş yapar oda biliyodur buraların olmadıgını
Ekli dosyayı görüntüle 14433
Satir tasmis sanirim.
Ekli dosyayı görüntüle 14434
Ce diye belirtilmis ama kisaltma yerine tam halini yazsak daha iyi olmaz mi? Orijinalinde boyle miydi bilemem.
Ekli dosyayı görüntüle 14435
Bu da ayni sekilde. Daha hatalar var da. Buraya resimlerini atamiyorum.
hem bü çe de yetiyo bence hocam ne demek istedigi anlaşılıyo

wellof333

Çırak
hocam acıkcası bu kadarınıda gerek yok orda ne yazdıgını cocuk bile anlar yani yamayı yapan arkadaş yavaş yavaş yapar oda biliyodur buraların olmadıgını

hem bü çe de yetiyo bence hocam ne demek istedigi anlaşılıyo
Haklisin ama ben yamanin kalitesini arttirmaya amacliyorum. Yama sahibi yapacaksa seve seve yardim ederim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri