Ellerinize sağlık teşekkürler. Android de Eden emülatör de denedim sıkıntısız çalışıyor.
Y yastar Çaylak 23 Eyl 2025 Öne çıkan konu #21 Ellerinize sağlık teşekkürler. Android de Eden emülatör de denedim sıkıntısız çalışıyor.
A acar85 Çaylak 25 Eyl 2025 #24 Yok artık. Hayaldi gerçek oldu. Çok ama çok teşekkür ederim. Siz olmasanız switchte türkçe oyun oynamak hayaldi. Emeklerinize sağlık
Yok artık. Hayaldi gerçek oldu. Çok ama çok teşekkür ederim. Siz olmasanız switchte türkçe oyun oynamak hayaldi. Emeklerinize sağlık
B bilalong Çaylak 25 Eyl 2025 #26 Regions the americans seçeneği var onu seçtim dil zaten ingilizce versiyon da doğru ama tr olmadı?
bhasenes Yönetici Yönetici 25 Eyl 2025 #27 bilalong' Alıntı: Regions the americans seçeneği var onu seçtim dil zaten ingilizce versiyon da doğru ama tr olmadı? Genişletmek için tıkla ... Doğru yere attın mı yamayı?
bilalong' Alıntı: Regions the americans seçeneği var onu seçtim dil zaten ingilizce versiyon da doğru ama tr olmadı? Genişletmek için tıkla ... Doğru yere attın mı yamayı?
S saltofamon Çaylak 12 Eki 2025 #34 bugün fire embleme de yama geleceğini gördüm ve yok artık dedim. eline sağlık master
M merrilin Çaylak 22 Eki 2025 #37 Hocam ben de bölgeyi americans yaptım ama ara sahbeler hala ingilizce maalesef.Klasörü de sadece hafıza kartına atmıştım
Hocam ben de bölgeyi americans yaptım ama ara sahbeler hala ingilizce maalesef.Klasörü de sadece hafıza kartına atmıştım