Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

OneRock

Çaylak
Yamayı kurduğumda EN.CPK adlı dosyayı siliyor. Steam'den dosya doğrulama yaptığımda bu dosyayı tekrar indiriyor ve oyun İngilizceye dönüyor. Galiba yamanın çalışması için otomatik olarak kurulumda bu dosyayı siliyor. Bu şekilde bir düşüncem var. Bilmediğim için soruyorum yamayı kurduğumda bu dosyanın silinmesi herhangi bir sorun çıkartır mı? Şimdiden teşekkürler.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Yamayı kurduğumda EN.CPK adlı dosyayı siliyor. Steam'den dosya doğrulama yaptığımda bu dosyayı tekrar indiriyor ve oyun İngilizceye dönüyor. Galiba yamanın çalışması için otomatik olarak kurulumda bu dosyayı siliyor. Bu şekilde bir düşüncem var. Bilmediğim için soruyorum yamayı kurduğumda bu dosyanın silinmesi herhangi bir sorun çıkartır mı? Şimdiden teşekkürler.
Yamayı kurduğunda oyun açılıyor mu? Açılıyorsa dosyaları doğrulama, her şey yolunda demektir.

ariko

Çırak
O sorunu bende x box ta yaşıyorum oyunu silip tekrar yüklemem gerekiyor dosya dogrulama yapılınca tüm sev dosyaları gidiyor iki gün önce anti vürüs programı tekrar sildi oyunu 30 saat lik emek boşa gitti

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri