elinize emeğinize sağlık
M Momok Çaylak Pazar saat 09:55'de #24 Eline sağlık abi. Steame versyonunu bekiyoruz. Çok uğraştın emek verdin her şey için teşekkürler.
yosuew Destekçi Üye Destekçi Üye Pazar saat 09:55'de #25 shokun' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 10300 Genişletmek için tıkla ... patladım aılugfkjahgfhkjabfaglkfh :
shokun' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 10300 Genişletmek için tıkla ... patladım aılugfkjahgfhkjabfaglkfh :
F fewertyx Destekçi Üye Destekçi Üye Pazar saat 09:56'de #26 geldi be geldiiiiiii ellerine sağlık dostum
S sumka Çaylak Pazar saat 09:59'de #27 çok teşekkür ederiz. elinize sağlık. bizi çok mutlu ettiniz. Allah da sizi mutlu etsin)
M MehmetKarahanlı Çaylak Pazar saat 10:07'de #30 Vay be aylardır beklediğimiz yama sonunda çıkışını yapmış , eline sağlık bütün emeği geçenlerin
M MehmetKarahanlı Çaylak Pazar saat 10:09'de #31 Bir ara her gün girip çıkmış mı diye bakıyorduk , şimdi yeni oynayacaklar çok şanslı beklemeden yamayı indirebilecekler .
Bir ara her gün girip çıkmış mı diye bakıyorduk , şimdi yeni oynayacaklar çok şanslı beklemeden yamayı indirebilecekler .
H hisshi1 Çaylak Pazar saat 10:16'de #33 Eline sağlık dostum çok büyük bir proje senelerce hatırlanacağına eminim
M mathemaniacc Çaylak Pazar saat 10:25'de #36 Ellerine sağlık hocam büyüksün!!! Gamepass de oyun var ama switch sürümünü bekleyeceğim.
L Lcorazon Çaylak Pazar saat 10:30'de #37 Eline emeğine sağlık <3 Bayram süprizi adına teşekkür ederimm her bayramının güzel geçmesini dilerim kral adamsın
Eline emeğine sağlık <3 Bayram süprizi adına teşekkür ederimm her bayramının güzel geçmesini dilerim kral adamsın
VaelinAlSorna Çaylak Pazar saat 10:32'de #38 Eline sağlık reis hayatımda aldığım en güzel bayram hediyesi bu olsa gerek
erayist Çaylak Pazar saat 10:56'de #40 IBeyfendi' Alıntı: Gamepass den kalkmamışmıydı oyun Genişletmek için tıkla ... kalkalı baya oldu ama indirim doneminde steam fiyatına nazaran cok cok iyi fiyata dusuyor
IBeyfendi' Alıntı: Gamepass den kalkmamışmıydı oyun Genişletmek için tıkla ... kalkalı baya oldu ama indirim doneminde steam fiyatına nazaran cok cok iyi fiyata dusuyor