Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

lololoo

Çaylak
Pikaçu bey bu beta işi bittikten sonra ps ve xbox konsolları için atlusla konuşmayı planlıyor musunuz?

Bayers

Çaylak

Steam üzerinden bir tartışma açtım oyuna artık güncelleme gelmediğini biliyorum ama buradan isteğimizi belirtirsek belki yamayı orjinal olarak oyuna ekleyebilirler ya da oyuna kendileri destek getirebilirler

osmannuri

Çırak
Gamepass denilen Microsoft Store versiyonudur. Xbox uygulamasından alıyorsunuz. Xbox uygulamasında şu an 699 TL'ye satılıyor. İndirim döneminde de 280 TL gibi fiyata düşüyor.

shokun

Çırak
Yama çıktı ama ben hala gelip yorumları okuyorum. Bağımlılık oldu valla napayım yinede gelip gelip yazılanları okumaya devam edicem

erayist

Çaylak
hocam ilk olarak gercekten tesekkurler bayramın mubarek olsun ve eline saglik ama bir iki sorum olacak
ilk olarak oyunun acilisindaki prof pikachu yazısını oyuna uygun renkle veya fontlarla yazabilir misin biraz garipsedim bu simarikca biliyorum
ikinci olarak gelecek yamalarda sol ustteki gun ve ay kismi veya oyun icindeki menu vs ingilizce onceki sayfada yama bitti dedigin icin soruyorum bu kisimlari turkce yapacak misin agabey

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri