Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0, Üyeler: 0, Misafirler: 0)

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Hocam çok teşekkürler öncelikle. Ben microsoft store sürümünü kullanıyorum. Yamayı kurdum çalışıyor fakat oyuna girebilmek için 1 saate yakın bekletiyor, her bir yükleme sahnesi inanılmaz uzun sürüyor. Ben sorunu anlamadım, düzeltilebilir bir şey mi
Tam olarak nerede bekletiyor?

Hocam yama için ilk başta çok teşekkürler emeğinize sağlık. Yamayı kurucam da altta uygulama kaldırma aracı oluşturma diye bir yer var onu tikleyelim mi ?

delisaalp

Çaylak
Alıntı nasıl yapılır bilmiyorum kusura bakma hocam. Beklemeyi, daha ana menü açılmadan oyuna ilk girdiğimde yapıyor(iki farklı aşamada yapıyor o girişte iki farklı loading ekranı var diye). Sonra menüden kayıtlı oyun seçtikten sonra bir bekleme seansı daha. oyunu oynarken sorun olmuyor sanırım, çok oynayamadığımdan bir şey diyemem. Ancak oyundan çıkarken de yine çok uzun bir bekleme seansı. Anladığım kadarıyla loading olan kısımlarda oluyor ve o sırada ne fan sesi geliyor ne de ısınma oluyor. Umarım çözebilirsiniz.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Alıntı nasıl yapılır bilmiyorum kusura bakma hocam. Beklemeyi, daha ana menü açılmadan oyuna ilk girdiğimde yapıyor(iki farklı aşamada yapıyor o girişte iki farklı loading ekranı var diye). Sonra menüden kayıtlı oyun seçtikten sonra bir bekleme seansı daha. oyunu oynarken sorun olmuyor sanırım, çok oynayamadığımdan bir şey diyemem. Ancak oyundan çıkarken de yine çok uzun bir bekleme seansı. Anladığım kadarıyla loading olan kısımlarda oluyor ve o sırada ne fan sesi geliyor ne de ısınma oluyor. Umarım çözebilirsiniz.
ilk defa senden duydum, 1 saate yeni sürümü yayınlayacağım. Onu indirip öyle dene. Kurduktan sonra PC ine restart at sonucu bana yaz.

Momok

Çaylak
Abi eline sağlık. Steam sürümünde oyunu oynuyorum yaklaşık 1 saat oynadım her hangi bir sorun yaşamadım. Allah ne muradın varsa versin.Her şey içinn teşekkürler.

pikachu hocam yama için teşekkürler atlus ile iletişimde de herhangi bir desteğe ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederim

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri