Evet normalde görüyordu yama olmadan önce.normalde görüyor mu? yama olmadan önce
Çok tuhaf ben de dualsense kullanıyorum ama görüyor. Ds4 windows dener misin?Evet normalde görüyordu yama olmadan
Bu aşamada olay tamamen güven meselesine dayanıyor, eğer güveniyorsan. Yamayı kurmadan antivirüsü kapat öyle dene. Onun haricinde benim yapabileceğim bir şey yok.peki ne yapmalıyım ? yardım lütfen
Bende de aynı durum var normalde görüyorduHocam öncelikle elinize emeğinize sağlık, steam sürümünü indirdim fakat oyun hiçbir şekilde Dualshock 4ümü görmüyo.
kablo ile bağlantı kurmayı dener misiniz?Bende de aynı durum var normalde görüyordu
Ds4 windowsu yükleyip denedim çalıştı. Teşekkürler.Çok tuhaf ben de dualsense kullanıyorum ama görüyor. Ds4 windows dener misin?
oyundan dolayı mı ? Yoksa yapılan yama mı farklı o yüzden ?burada olay farklı, adamlar .exe'nin içine metin gömmüşler. steamdeck'teki verilerin okunması ile pc'de okunması arasında fark var. Bundan dolayı olmaz, ha şu şekilde olur, anca oraya göre modlamak gerekir.
yamayı nasıl yükledin? Tarif edersen yardımcı olurumoyundan dolayı mı ? Yoksa yapılan yama mı farklı o yüzden ?
Yapabildinmi kralsteam deck kullancısıyım steam yaması çıktıktan sonra kurucam eger çalışırsa yardımcı olurum
Bilgisayara reset at.hocam oyun açıldıktan sonra siyah ekrandayken oyun kapanmadan masaustune atıyor. oyunu acamıyorum
hangi animede oldu?hocam kolay gelsin steam sürümünde animeli ara sahnelerde alt yazı ingilizce oluyor onun dışında full türkçe bir sıkıntı yaşamadım
peki ne yapmalıyım ? yardım lütfen