gezegenmemo
Çaylak
-
Öne çıkan konu
Eline emegine sağlık. PC yok bende. Nintendo switch yamasını bekliyorum. Ne zaman çıkar acaba??O kadar bekliyorum ki artık bende oynamak istiyorum
Uyumlu gamepass olanı indireceksin.microsoft storeden almıştım oyunu.uyumlumudur
onların ss'ini alıp bana atarsan ben de mutlu olurumBenim için hiç önemli değil ama çok nadir yazılar ingilizce oluyor bazı yerlerde, birde bazı diyaloglarda harf eksik yada tekrarlanmış oluyor, örneğin, "tmam yada yapabileccekmisin" falan yazıyor. Benim için hiçbir sıkıntısı yok ama belki işinize yarar dedim.
Bu yorumu yazdığım zamandan beri ss leri alıyorum 4-5 tane ss oldu. Ama vpn kullandığımdanmıdır bilmem Sinner Clown sunucusuna giremiyorum. Bu yüzden size ulaşamıyorum, ss leri atabilmem için beni ekleyebilirmisiniz shogun_m bişeyler buldukça atarımonların ss'ini alıp bana atarsan ben de mutlu olurum![]()
oyunu bitirdiğimde yapacağım demiştihocam 20 dakikadır oynuyorum diyaloglar çok iyi olmuş ama menü kısmındakiler hala ingilizceyapıcak mısınız yoksa bilerek mi bıraktınız? Elinize sağlık!
sadece burası böyle oluyor.burger görevlerini tamamlayınca tekrar burger yemeye gidince diyalog İngilizceye dönüyor haberiniz olsun ama bir şey kaybetmiyorsunuz.Ekli dosyayı görüntüle 10364
Bu yorumu yazdığım zamandan beri ss leri alıyorum 4-5 tane ss oldu. Ama vpn kullandığımdanmıdır bilmem Sinner Clown sunucusuna giremiyorum. Bu yüzden size ulaşamıyorum, ss leri atabilmem için beni ekleyebilirmisiniz shogun_m bişeyler buldukça atarım
çevirisini yaptım.sadece burası böyle oluyor.
nintendo sürümüne daha varNintendo sürümü tahmini ne zaman çıkar acaba ?
hocam daha çok var mı acaba ona göre pcde başlayacağım ama switch üzerinden mobil bi şekilde oynamak istiyorum..nintendo sürümüne daha var
bu ay sonuna doğruhocam daha çok var mı acaba ona göre pcde başlayacağım ama switch üzerinden mobil bi şekilde oynamak istiyorum..