Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

shokun

Çırak
Spoiler uyarısı koyamadım hata veriyordu, oyunu bitirmediyseniz okumayın lütfen.

oyundan atma hakkında"]Oyunun sonlarında, Marukinin palace indeyken Sumire personasını ilk uyandırdığı savaştan sonra bir animasyon giriyor, social link leveli 5 yıldız olduğu ekran kırmızı olacakken bir anda oyundan atıyor. Birkaç kere denedim ama hep aynı sonucu aldım

IBeyfendi

Çırak
Yamayı henüz tecrübe edemedim. Yorumlardan okuduğum kadarıyla bulmacalarda sorun yaşıyor bazı kişiler. bende aynı şeyleri yaşıcakmıyım ? bulmaca kısımları ingilizce olarak bırakılsa olurmu acaba ? olurda geçemessek en azından bir yerden izleyerek hallederiz

shokun

Çırak
Bu Maruki'de atan kısım değil mi?
Akechi'de atan kısım değil değil mi?
evet Marukinin palace inde atıyordu. Tüm ekip bir araya geldikten sonra palace e tekrar bi giriş yapıyoruz, ufak bi animasyon giriyor Sumire personasını uyandırıyor falan. O savaştan sonra eskiden Kasumi ile maks 5 yıldız olan social link ekranına animasyon giriyor ve orada "sen bensin ben senim" gibisinden ingilizce yazılar çıkıyor. Benim tahminimce o ekranda bir çeviri hatası olmuş yada çevirilmemiş o yüzden tam orda atıyor. Yamayı sildim o kısmı tekrar oynadım animasyon falan girdi işte yine aynı olaylar ama oyundan atmadı, o attığım fotodan sonra güvenli odaya gidip oyunu kaydettim, sonra yamayı tekrar yükleyip oynamaya devam ettim hiçbir sıkıntı çıkmadı.

shokun

Çırak
Yanlış hatırlamıyorsam oyundan atma kısmından hemen önce başka bi save almıştım, eğer yardımı dokunacaksa eve gittiğimde o kısmın ekran kaydını alıp size atabilirim

Cew

Çaylak
!! SPOİLER!!!

sHidonun sarayında akechi ile 2 ci fazda oyundan atma yapıyor.

steam üzerinden oynuyorum
Elinize kolunuza sağlık yama için
1 yıl bekledim neredeyse çıkmasını :D

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri