witchermafia06
Çaylak
-
Öne çıkan konu
Çok teşekkür ederim
mayıs hüznüEkli dosyayı görüntüle 10438
cevabı bulmak için bayadır uğraşıyorum acaba bulmaca mı hatalı bakabilecek var mı
Hocam bulmacalar ingilizce mi kalsaydı? Takılanlar için internette araştırınca en azından hemen bulunurdu.mayıs hüznü
teşekkürlermayıs hüznü
çözülmeyecek bulmaca yok, hem araştırdıktan sonra o bulmacayı çözmenin ne manası var. Amaç bilgi öğrenmek.Hocam bulmacalar ingilizce mi kalsaydı? Takılanlar için internette araştırınca en azından hemen bulunurdu.
Bu Maruki'de atan kısım değil mi?yamayı silip tekrar denedim, bu kısımdan dolayıymış. Haberiniz olsun, kolay gelsin
evet Marukinin palace inde atıyordu. Tüm ekip bir araya geldikten sonra palace e tekrar bi giriş yapıyoruz, ufak bi animasyon giriyor Sumire personasını uyandırıyor falan. O savaştan sonra eskiden Kasumi ile maks 5 yıldız olan social link ekranına animasyon giriyor ve orada "sen bensin ben senim" gibisinden ingilizce yazılar çıkıyor. Benim tahminimce o ekranda bir çeviri hatası olmuş yada çevirilmemiş o yüzden tam orda atıyor. Yamayı sildim o kısmı tekrar oynadım animasyon falan girdi işte yine aynı olaylar ama oyundan atmadı, o attığım fotodan sonra güvenli odaya gidip oyunu kaydettim, sonra yamayı tekrar yükleyip oynamaya devam ettim hiçbir sıkıntı çıkmadı.Bu Maruki'de atan kısım değil mi?
Akechi'de atan kısım değil değil mi?
Ben orayı sorunsuz oynadım, xbox versiyonu kullanıyorum!!! SPOİLER!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sHidonun sarayındayken akechi ile dovusteki arasahnede atma sorunu nasıl çözülür