-
Öne çıkan konu
çok tuhaf böyle olmaması gerekiyor, yoshida senin ağzından konuşuyor. Save dosyanı da atar mısın? Bununla ilgilenmem gerekecek.
çok tuhaf böyle olmaması gerekiyor, yoshida senin ağzından konuşuyor. Save dosyanı da atar mısın? Bununla ilgilenmem gerekecek.
çok teşekkür ederim, ilgileneceğimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
burdan atamadım drive linkine attım.
çok teşekkür ederim, ilgileneceğim
erişim isteği lazım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu sefer erişim isteği kalkmış olmalı
haberim var sorunu biliyorum birazdan güncelleyeceğimoyun burada takılıyor bende. son güncelleme yüklü. gamepass versiyonu. üstteki arkadaş gibi müzik çalmaya devam ediyor ama konuşma geçilmiyor. yine aynı npc. muhtemelen bu karakterde bir sorun var.
Ekli dosyayı görüntüle 10482
oyun burada takılıyor bende. son güncelleme yüklü. gamepass versiyonu. üstteki arkadaş gibi müzik çalmaya devam ediyor ama konuşma geçilmiyor. yine aynı npc. muhtemelen bu karakterde bir sorun var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu sefer erişim isteği kalkmış olmalı
Evet sorun düzeldi teşekkürler.Yamayı güncelledim.
Ay sonuna doğru, belki biraz sarkar.Admin tam olarak ne zaman nintendo switch sürümü için yama yayınlanacak
Mayıs Hüznüya şu 4. çengel bulmacanın cevabı ne allah aşkına![]()
Gamepass'tan indirim takip et 250 lira civarına geliyor. Bu arada 750 değil 1500 versen de sonuna kadar değer.Enebadan 750TL'ye alınır mı acaba?
evet, atabilirsin.Oyunu Steam'den almayı düşünüyorum, Xbox'da olan save dosyamı Steam'e atıp kaldığım yerden devam edebilir miyim? Bilgisi olan var mı?
bende de aynı sorun varyoshida(sun) rank8de bir yerde metin ilerlemiyor. Sorun türkçe yamada çünkü türkçe yamayı silip ingilizce oynadığımda sorunsuz ilerledim.Oyun donmuyor. karakterler hareket ediyor müzik devam ediyor ama bu metni geçemiyorum hiçbir şekilde.Ekli dosyayı görüntüle 10470