09:05:00

Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

nekowari

Çaylak
Hersey guzel ama sinematiklerde yazi turkce degil neden acaba. Ayni sahnelere bakiyorum emin citakta turkce
yamayı silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz ya da dosya doğrulaması yapın yapmadıysanız belki sorununuzu cozer birde alt yazı ayarlarına illaki bakmışsınızdır ama tekrar bi bakın isterseniz

bhasenes

Yönetici
Yönetici
iyi günler oyunu yaklaşık 1,5 hafta oynayamadım ve xbox uygulamayı acamadığını tekrar yüklemem gerektiğini soyledi bu bir sorun ise yama ile alakalı bilgilendirmek istedim
üst sayfalarda bir arkadaşta aynı sorunu yaşamıştı. geri dönüp bakarsan sorunu çözersin.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
hocam günaydın onceligin switch portunda oldugunu biliyorum ama dokulara ne zaman baslarsin ve biter ? dokular cevrillmeden ceviri tam bitmeden baslamak istemiyorum
Dokuları yapıyorum sırayla. Şuan önceliğim totk yaması kalan kısmın çevirisini bitirdim. testini bitirip switch portuna devam edeceğim.

ıTCAZER

Çaylak
1751487910111.png
Gördüğüm en iyi çevirilerden birisi olabilir LDSFAJFDFJLAFJSALDFJA yapanın ellerine sağlık :D

Son düzenleme:

Eredan

Çaylak
1751664193950.png

Bu bulmacalar için bi cevap anahtarı paylaşma şansınız var mı ağustosa geldim 2-3 tanesinde takıldım diye 6.da kaldım saldım kendim bulamadım chatgptye falan da atıyorum yine de bulemiyorum

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri