09:05:00

Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0, Üyeler: 0, Misafirler: 0)

bhasenes

Yönetici
Yönetici
sumire confidantının 7.levelında bir replik gelince oyun çöküyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüceğim
Nerede olduğunu hatırlıyorsan çözeriz.
Yamadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bazı saraylarda oyun donuyor. Birkaç saniye geçtikten sonra düzeliyor. Şuan 7. saraydayım. 6.Sarayda başladı bu donma.
Yamadan olacağını sanmıyorum. Pc'yi yeniden başlatman bu oyun bazında iyi bir çözüm.
para ödülü
Eline sağlık reis acaba yama tam olarak ne zaman biter
Şuan dokuları yapıyorum, neredeyse %50 oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 11389
Bu bulmacalar için bi cevap anahtarı paylaşma şansınız var mı ağustosa geldim 2-3 tanesinde takıldım diye 6.da kaldım saldım kendim bulamadım chatgptye falan da atıyorum yine de bulemiyorum
POLLİNOZ cevap
Şimdi de 7.Bulmacada takıldım. İnternette cevaplar var ama ingilizce sürümüne göre :(
NIHONGA cevabı.

Ok_Rip

Çaylak
Beyler, Microsoft Store'dan alsam yamayı Game Pass versiyonuna kurabilir miyim, yoksa sadece Xbox Store mu gerekiyor?

Beşer35

Çaylak
crossword 4.puzzlesi bozuk ilkbaharda hissedilen melonkoli hali ne diyo sormuş türkçe halini yazdım ingilzice halini yazdım araştırdum bulamadım chatgpt ye bile sordum oda bilemedi

Burak Sefa

Çaylak
Ben oyundayken laptop aniden kapanıyor bu her sarayda 2-3 defa oluyor ama bir süre boyunca birşey olmuyordu. Maruki ile savaşırken savaşın ortasında 4 kere kapandı geçemiyorum bölümü laptop 1 yıllık daha sadece p5r de böyle birşeyle karşılaştım nasıl çözebilirim

Sylon

Çaylak
Switch versiyonu ne durumdadır acaba ne zamandır haber yok?

cenksen98

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Switch için yama bir gün eğer gelirse hangi sürümü için gelecek ona göre switche indirimde ilerde torunlarıma kolaylık olsun yama eklenince direkt kurup kullanırlar

Pikachu24

Çırak
Ben oyundayken laptop aniden kapanıyor bu her sarayda 2-3 defa oluyor ama bir süre boyunca birşey olmuyordu. Maruki ile savaşırken savaşın ortasında 4 kere kapandı geçemiyorum bölümü laptop 1 yıllık daha sadece p5r de böyle birşeyle karşılaştım nasıl çözebilirim
Yaz ayındayız laptoplar fazla ısınıyor bence bi grafik ayarlarını düşür bana P3R de oluyordu düşürdüm grafikleri bir daha olmadı kapanma filan. Birde hp victussa eğer laptopun onlarda hall efect problemi var ondan da olabilir.

RazielSekai

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yaz ayındayız laptoplar fazla ısınıyor bence bi grafik ayarlarını düşür bana P3R de oluyordu düşürdüm grafikleri bir daha olmadı kapanma filan. Birde hp victussa eğer laptopun onlarda hall efect problemi var ondan da olabilir.
hava çok sıcak arkadaşlar :D bir kaç gündür alan wake 2 oynuyorum sıcaktan dolayı stuttering yaşıyorum özellikle m2 ssd kullanan arkadaşlar sebep bu olabilir laptop kullanlar için kesin gibi zaten 80 derece altı çalıştıran varsa öpsün başına koysun

Pikachu24

Çırak
hava çok sıcak arkadaşlar :D bir kaç gündür alan wake 2 oynuyorum sıcaktan dolayı stuttering yaşıyorum özellikle m2 ssd kullanan arkadaşlar sebep bu olabilir laptop kullanlar için kesin gibi zaten 80 derece altı çalıştıran varsa öpsün başına koysun
Ben 80 derece görünce sıcaklığı seviniyom iyi ısınmıyor diye :D P3R de nasıl oldu bilmiyom 90 görüyodum.

HYT_yasir

Çaylak
allah sizden razı olsun oynamayı çok istediğim bir oyundu ve sırf yaması yok diye asla oynayamıyodum sonunda sizin sayenizde oynayabildim ve kesinlikle harika bir oyun

SekiroWolf

Çaylak
Hocam merhabalar bende sadece anime sahneleri hariç her yer türkçe yama yı güncellenecek mi

Herakless

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Bulmacalar cidden sorun oluyor gibi duruyor. Bunların bi cevap anahtarını ayarlama gibi bi durum nasıl olur acaba?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri