09:05:00

Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

cenksen98

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aylardır switch yaması için oyalıyorsunuz insanları soruyoruz ne durumda diye bir bilgi vermiyorsunuz. Yapamıyorsanız söyleyin beklemeyelim. Tamam yama yapmak kolay değil farkındayım ama aylar önce pazartesi bitecek dediniz bekledik sonra üzerinden haftalar geçti bu seferde tears of kingdom yamasını %100 yapıp devam edicez dediniz onunda üzerinden ne kadar zaman geçti. Soru soran o kadar insan var ama cevap yazmak çok zor sanırım. Ben ve çevremde bu yamayı bekleyenler artık ümidini kesti artık beklemiyoruz zaten umrunuzda da değil.

IBeyfendi

Çırak
Bence yakında haber verirler. sonuçta herkes soruyor. onlarda durumun farkında. belkide yoğunluktan cevap veremiyorlar.

nyaxzor

Çaylak
ben direk xbox üzerinden satın almıştım, yamanın çalışması için illa gamepass zorunluluğu mu var yoksa ben mi çalıştıramadım?

shun35

Çaylak
türkçe yamasını çok uzun süredir bekliyodum gözümden kaçmış. çok teşekkürler yama için oynayabilirim sonunda :D

Pikachu24

Çırak
ben direk xbox üzerinden satın almıştım, yamanın çalışması için illa gamepass zorunluluğu mu var yoksa ben mi çalıştıramadım?
zaten gamepass sürümü xbox store (microsoft store sürümü) oluyor yani büyük ihtimal siz çalıştıramadınız ama eğer yamayı xbox üzerinde çalıştırmayı deniyorsanız çalışmaz.

Bayers

Çırak
İyi günler merhaba kadife odadaki Challenge kısmı çevrilmemiş biliyor musunuz bilmiyorum.
Bir de bazen ağ bağlantısı ve saraylarda oyun erir veriyor bu hep olmuyor ve yamadan kaynaklı mı bilmiyorum.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
İyi günler merhaba kadife odadaki Challenge kısmı çevrilmemiş biliyor musunuz bilmiyorum.
Bir de bazen ağ bağlantısı ve saraylarda oyun erir veriyor bu hep olmuyor ve yamadan kaynaklı mı bilmiyorum.
Bazen veriyorsa, oyun ile alakalıdır.

Switch yamasını Pikachu24 yaklaşık 10 gündür test ediyor. Ne zaman hocam artık sorun kalmadı derse yayınlayacağım.

Boş boş hiçbir şey bilmeden yukarıda konuşmuş biri. Adamlar oyunu portlamamış, bütün oyunu yeniden yapmış gibiler. Tüm dosyaları tek tek açıp kontrol ettik. Sanki keyfimizden yayınlamıyoruz. Çocuğu özelden darlamayın yamayı benimle paylaş diye, tembihledim. Soran olursa banlanır.

napıyon

Çaylak
elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş sadece animasyon olan yerlerde bende hala ingilizce bu normal mi yoksa bir sıkıntı olduğu için mi böyle oldu dosyanın olduğu ve oyunun olduğu klasörler böyle yoksa çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-08-19 072820.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-19 072820.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 73
  • Ekran görüntüsü 2025-08-19 072903.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-19 072903.png
    50.4 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran görüntüsü 2025-08-19 072928.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-19 072928.png
    16.3 KB · Görüntüleme: 66

GTX1080

Çırak
elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş sadece animasyon olan yerlerde bende hala ingilizce bu normal mi yoksa bir sıkıntı olduğu için mi böyle oldu dosyanın olduğu ve oyunun olduğu klasörler böyle yoksa çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık
Animasyon olan yerlerde Türkçe oynadım. Sorun sende muhtemelen.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Sorun windows defender bir dosyayı siliyor bundan dolayı.
windows defender üzerinden sildiği dosyaya izin vermen lazım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri